Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 10

Організм швидко оновиться: науковці назвали найкорисніші продукти харчування

Звичайно, що на першому місці стоїть яблуко. Цей недорогий фрукт відмінно підходить для детоксикації. Перший продукт після грудного молока, який вводять в харчування немовлят через три місяці від народження, є яблуко.

А яблучний сік допоможе впоратися з наслідками впливу на організм різних сезонних вірусів. Пектин, що міститься у фруктах, допоможе вивести з організму сполуки важких металів та інші токсини, нагадує нам Вголос.

Друге місце посідає буряк. Буряк допомагає головному очиснику нашого організму – печінці – виводити небезпечні токсини. Лікарі рекомендують вживати буряк в абсолютно різних варіаціях – варений, печений, тушкований, додавати в солоні страви і навіть у десерти.

СЕЛЕРА

Незамінний овоч при детоксикації. Допоможе очистити кров, перешкоджає накопиченню сечової кислоти в суглобах, стимулює роботу щитоподібної залози і гіпофіза. Цей помічник працює і як діуретик, полегшуючи роботу нирок і сечового міхура.

КАПУСТА

Протизапальні властивості капусти відомі дуже давно. Капустяний сік незамінний при виразці шлунка, а молочна кислота, що міститься у ньому, допоможе зберегти здоров’я товстого кишківника. Крім іншого в капусті міститься сульфорфан, речовина, яка допомагає організму боротися з токсинами.

ЧАСНИК

Овоч містить аліцин, який допомагає виводити токсини. Речовина сприяє нормальному стану білих кров’яних клітин. Часник очищає кров і допомагає виводити з організму нікотин.

ЛИМОН

Лимонний сік рекомендують додавати в теплу воду. Такий диво-напій – своєрідний тонік для печінки і серця. Лимон також запобігає утворенню каменів у нирках.

Наші інтереси: 

Знати про користь фруктів та овочів і побільше їх вживати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи