Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 6

Опитування CNN: Хто завгодно аби не Байден! Дві третини виборців демократів не бажають його бачити кандидатом у Президенти США

Категорія:

Спецтема:

Цього тижня були опубліковані результати опитування CNN спільно з соціологічною службою SSRS. 73% американців серйозно стурбовані станом фізичної та розумової компетентності Джо Байдена. Отже, в Демократичній партії дійсно дуже погана ситуація і є всі підстави для паніки. Тому демократи роблять гарячкові спроби усунути Дональда Трампа від виборів, для чого застосовують висмоктані з пальця карні справи.

Докладний звіт можна подивитися за цим посиланням, там 71 сторінка, з яких можна отримати багато цікавої інформації.

Я ж хочу звернути увагу на один аспект.

67% виборців-демократів не бажають бачити Джо Байдена кандидатом у Президенти й вважають, що Демократична партія має висунути хоч когось іншого. У березні таких було тільки 54%, отже кількість тих, хто не бажає бачити Байдена Президентом, росте.

З цих 67% виборців-демократів переважна більшість, а саме 82%, висловилися в тому ключі, що демпартія має висунути в кандидати будь-кого, аби не Байдена. Тільки 18% із них назвали конкретні імена.

Ще цікаві числа: 73% американців серйозно стурбовані станом фізичної та розумової компетентності Джо Байдена.

69% демократів вважають Байдена занадто старим.

Отже, в Демократичній партії дійсно дуже погана ситуація і є всі підстави для паніки. Тому демократи роблять гарячкові спроби усунути Дональда Трампа від виборів, для чого застосовують висмоктані з пальця карні справи.

Мало того, демократи заговорили про те, що хочуть в тих штатах, де правлять демократи, вилучити Дональда Трампа із бюлетенів для голосування. Якщо саме він буде кандидатом у Президенти від Республіканської партії. При тому посилаються на закон часів громадянської війни, коли було заборонено брати участь у виборах організаторам збройного повстання проти США. Для цього намагаються штучно оголосити мітинг 6 січня (мирний мітинг проти фальсифікацій на виборах) «організованим збройним повстанням», Дональда Трампа оголосити лідером і керівником «організованого збройного повстання» і на ґрунті цього закону вилучити його ім’я з бюлетенів для голосування.

Ясна річ, що якщо таке буде зроблено, то штати, де більшість республіканці, просто не визнають такі вибори, де у кандидатів завідомо нерівні умови. Така ситуація може призвести до реального розколу у США. Для України це є дуже поганим, бо США є нашим стратегічним союзником, і те, що відбувається там, відображається на події тут.

Залишається сподіватися, що здоровий глузд в США все ж такі переможе.

 

Наші інтереси: 

США – наш стратегічний партнер. І все, що відбувається там, відображається на подіях тут.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи