Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Онлайн-уроки на медведчуківських каналах промивають пропагандою мізки українським школярам

Світ:

У перервах між онлайн-уроками медведчуківські канали роблять з українських школярів юних путінців і прихильників "русского міра". І все це – з повного відома Міністерства освіти та науки України. Поки соцмережі гудуть про помилки вчителів на онлайн-заняттях, найгірше відбувається після їхнього завершення.

На це звернув увагу Цензор.нет, коментуючи контент, який транслюється на каналах 112, ZIK s NewsOne між онлайн-уроками. Підліткам запихають у голови московську гібридну історію про поганий МВФ, клятих американців, нацистів і маргіналів на Євромайдані та іншу російську пропаганду.

Чому влада не бачить нічого поганого в тому, що помічники російських пропагандистів влазять у голови українським дітям, як вони заманюють дітей айфонами у "русскій мір" та чи можна із цим щось зробити?

Як відомо, 6 квітня стартувала "Всеукраїнська школа онлайн". Щодня учням 5-11 класів представляють уроки за шкільною програмою, яку розробило Міністерство освіти та науки України разом з вчителями. Уроки транслюються щодня з понеділка по п’ятницю та починаються о 10 годині.

Учні мають доступ до уроків з української мови, української літератури, історії України, всесвітньої історії, англійської мови, фізики, алгебри, геометрії, географії, хімії та біології.

Впродовж першого тижня на YouTube-каналі МОН онлайн-уроки зібрали понад 3,5 млн. переглядівповідомляють у міністерстві. 

Найпопулярнішим предметом стала англійська мова.

Проте найбільш популярними відео "Всеукраїнської школи онлайн" стали "руханки" – танцювальні відео-уроки. 

Наші інтереси: 

Змінюємо звичне навчання, використовуємо нові технології, усвідомлюємо, що теперішня школа не відповідає нинішньому часу і не витримує сучасних викликів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи