Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Огляд вуличних IP камер від Uniview

Uniview - китайська компанія-виробник обладнання в сфері IP-відеоспостереження, котра станом на сьогодні займає 4 місце на глобальному ринку у своїй сфері діяльності.

Виробник пропонує комплексні продукти в сфері цифрового відеоспостереження: ip-відеокамери, реєстратори, енкодери та декодери а також спеціальне програмне забезпечення що дозволяє застосовувати ці пристрої в різних сферах діяльності, від роздрібної торгівлі до громадської безпеки.

Сьогоді Uniview є одним з кращих виробників ip-камер на ринку України. Цифрові Uniview камеры такого типу мають ряд переваг:

  • швидкість налаштування обладнання
  • власний цифровий інтерфейс
  • чіткість цифрової картинки та висока роздільна здатність
  • наявність датчиків руху
  • захист раролем та шифрування інформації

Огляд вуличої ip-відеокамери UNIVIEW IPC2122LR3-PF40M-D

Основні характеристики: 

1 / 2,7-дюймова CMOS матриця;
Роздільна здатність матриці 2 Мп;
Об'єктив з фіксованою фокусною відстанню 4 мм;
Компресія зображення Ultra 265, H.265, H.264, MJPEG;
Дальність ІЧ-підсвічування 30 м;
Підтримка технології PoE;
Підтримка ONVIF;

Камера в першу чергу призначена для покращення систем відеоспостереження охоронного типу. Основною перевагою є наявність функції виявлення руху, що дає можливість швидко реагувати на спроби незаконного впливу на роботу камери: розсіяти фокус, закрити обєктив, відключити камеру чи просто зняти її. Ще однією особливістю є моживість відслідковувати обєкти при дуже слабкому освітленні завдяки динамічній зміні підсвітки для максимального покращення якості зображеня.

Всіма камерами можна легко керувати за допомогою зрозумілого веб-інтерфейсу, який дає можливість в режимі реального часу змінювати необхідні параметри роботи камери: регулювання частоти кадрів, динамічності зображення та його розширення, зміни ip-адреси та налаштування сповіщень в разі виявлення потенційно небезпечної ситуації.

Купити такі камери можна в інтернет-магазині у офіційного представника. Особливістю є оригінальність всієї продукції та нижча ціна ніж в інших посередників. Великий вибір обладнання та професійні консультанти забезпечать можливість точного вибору необхідного обладнання.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи