Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Очільниця Європарламенту до українців: ми скоро допоможемо вам відбудувати ваші міста та селища

Категорія:

Глава Європарламенту Роберта Метсола виступила на прес-конференції разом із головою Верховної Ради України Русланом Стефанчуком і сказала, що ЄС надає Україні фінансову, військову та гуманітарну допомогу і будуть продовжувати це робити.

22040601.jpg

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, президент Європарламенту Роберта Мецола та голова ВР Руслан Стефанчук під час зустрічі в Києві. PAP/EPA/ANDRII NESTERENKO

"Шановні українські друзі, незабаром ми допоможемо вам відновити ваші міста та селища, ми продовжимо піклуватися про ваші сім’ї, які були змушені втекти, допоки не зможуть безпечно повернутися",  заявила очільниця Європарламенту Роберта Метсола, повідомляє Польське радіо.

"Ми продовжуватимо це робити, і допомога зростатиме", заявила вона.

"Опір і мужність українців надихнули світ. Я в Києві, щоб передати послання надії. Ми з вами. Дякую Руслану Стефанчуку за запрошення", написала Метсола раніше у Твіттері.

Як повідомив сьогодні Урядовий портал, Енергетичне співтовариство створило для України Фонд відновлення зруйнованої російською війною енергетичної інфраструктури, донорами якого переважно стануть держави-члени ЄС.

 

Наші інтереси: 

Україні потрібно розумно та ефективно скористатися наданими можливостями.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи