Зображення користувача Індіана Джонс.
Індіана Джонс
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Новини розробки мережі сайтів Інституту Міжмор'я: підсумок за липень

Що нового в мережі Intermarium.institute? Знайомтесь: push-повідомлення, каталог сайтів мережі, інформація про членів демосу та їхні посади, поліпшення швидкодії. 

170801-rozrobka.jpg

Поки інші відпочивають, ми працюємо!
Поки інші відпочивають, ми працюємо!

Push-повідомлення

Push-повідомлення - це сервіс оповіщень від сайтів, який працює напряму з браузером. Наприклад, якщо ви підписалися на push-повідомлення з сайту, то навіть якщо у браузері закрита вкладка з цим сайтом, ви все одно отримаєте з нього повідомлення. 

Браузери, що підтримують цю технологію: Chrome версії 52 і вище, Firefox версії 53 і вище, а також всі базовані на WebKit браузери, а саме  Opera, Vivaldi та інші.

Каталог сайтів мережі

На сайті Інституту створено каталог сайтів мережі. У цьому каталозі зібрані всі активні сайти мережі і коротка інформація про кожен з них. Для зручного пошуку по сайтам працює фільтрування.

Перелік козаків

Ми створили окрему сторінку, де можна подивитися на всіх зареєстрованих користувачів на кожному окремому сайті в мережі. Поки на цій сторінці можна побачити ім'я, посаду, аватар та перейти у профіль користувача. Повноваження для перегляду переліку козаків мають тільки зареєстровані на цьому сайті користувачі зі статусом "козак".

З часом ця сторінка дороблятиметься: буде додано більше інформації про користувачів, можливість відправляти їм приватні повідомлення та сортування з фільтрацією по користувачам. 

Посади

Разом з переліком користувачів, розпочата праця над посадами. Поки це просто текст біля ім'я та аватара, який призначає голова.

З часом посади будуть вдосконалюватися.

Інше: 

  • Поліпшення швидкості сайтів.
  • Оновлення софту.
  • Виправлення багів.
  • Виправлення помилок з повноваженнями. 

Плани на майбутнє:

  • У планах додати до статей блок зі змістом - як на сайті Народний Оглядач.
  • Надати можливість голові, обирати зовнішній вигляд анонсів статей і, можливо, оформлення сторінки статті (тобто зробити свій сайт ще самобутнішим).
  • Ajax-коментарі.
  • Рефакторинг html + css + js коду.
  • Поліпшення інтерфейсу керування медіа інформацією.

Окремої згадки потребує виконання робіт, після яких відбулося різке прискорення роботи сайту Народний Оглядач. Про це у статті Прискорення сайту НО після читання Живого Слова 25 липня 2017 року.

У серпні відкриваємо нові сайти для демосів згідно з переліком, описаним у статті: АНСДП – перша партія ельфів постіндустріального Міжмор’я: стартові проекти

Прошу підтримати нашу роботу щедрими дарами!

Творимо!

Lana Del Rey - Big Eyes

Наші інтереси: 

Розвиваємо мережу Intermarium.institute, творимо постіндустріальну цивілізацію.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи