Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Нова упаковка українофобії. Аналіз телепрограми "Шустер Live"

"Викрити" українців у схильності до фашизму, змусити їх в сльозах і соплях на колінах вимолювати пробачення за свої уявні помилки в місцевих і забугорних "демократів" і "антифашистів" – це нав’язлива ідея і завдання Савіка від міжнародного "антифашизму"
Після перегляду 24.04.09 р. чергової серії щурячого "Шустер Life" в Україні відразу ж згадується сакраментальна фраза: все це було б смішно, коли б не було так сумно. А ще згадується, що ведучий цього шоу горезвісний Савік Шустер – патентований "антифашист". Він першим з прибульців разом з якимсь Арфушем і Аделаджою став демонструвати нашому корінному населенню незадоволення від недостатньої поваги до залітних.

Враховуючи, що ніхто цих зайд до України не запрошував, їхні спроби виховувати господарів з точки зору нормальної людської логіки є махровим хамством. Але оскільки логіка у них паранормальна та ще і високооплачувана, то на мораль їм наплювати. Шляхом різних провокацій "викрити" українців в схильності до фашизму, змусити їх в сльозах і соплях на колінах вимолювати пробачення за свої уявні помилки в місцевих і забугорних "демократів" і "антифашистів", а також переконливо просити останніх покерувати Україною, зважаючи на "фашизацію" її населення – це нав’язлива ідея і завдання Савіка від міжнародного "антифашизму".

Саме це і було метою останнього його шоу, як і багатьох попередніх. Лише на цей раз для протягання своєї ідеї з властивим його моралі провокатора безмежним цинізмом Шустер вирішив
використовувати вбивство в Одесі "антифашистами" українського хлопця Максима Чайки. Над свіжою могилою замордованого ревнителями української моральності людини він блюзнірськи намагався очорнити його демонстрацією якихось роликів. Слава богу, серед запрошених учасників цього підлого шоу знайшлися люди, які дещо стримали запал "антифашистського" провокатора.

"Недобравши" на першій провокації, Савік негайно перейшов до другої – звинувачення в недостатньому антиісламізмі українського МЗС. На цей раз наші дипломати провинилися перед Савіком і його постійними підручними тим, що по команді міжнародного "антифашизму" не вийшли із залу засідання міжнародної конференції під час виступу Президента Ірану. А хіба дипломатів посилають на міжнародні конференції для того, щоб вони десь гуляли під час виступів учасників? Це дегенеративне звинувачення могло з’явитися лише в запалених мізках "антифашистів". Воно демонструє крайню міру нахабства і неповаги до нашої держави, хворобливе переконання, що вони вже весь світ підпорядкували своєму впливу.

Як авторитетно пояснила послиха Ізраїлю, така претензія до МЗС викликана нібито прагненням України вступу до європейських структур, які, вочевидь, знаходяться в такій залежності від Ізраїлю, що ізраїльські дипломати дозволяють собі не церемонячись виступати і пред’являти претензії від їх імені. Очевидно, це не безпідставний блеф: одна ізраїльська команда – і вся Європа, штовхаючись і наступаючи один одному на ноги, ринула із залу. Дрессура, гідна захоплення! Українські дипломати залишилися в залі конференції – і в їх адресу тут же пролунали клацання батога сіоністських дресирувальників, нахабно озвучені Савіком в українському телеефірі.

Взагалі ця частина шоу була примітна деякими історичними паралелями. На початку минулого століття знаменитий американський промисловець Генрі Форд написав книгу "Міжнародне єврейство". У передмові до неї він писав, що єврейська програма досягнення світового панування "потребувала 1900 років, аби в результаті вийшло сучасне поневолення Європи, що виразилося в одних країнах в політичному поневоленні, а у всіх без виключення в поневоленні економічному. Але в Америці ця програма потребувала всього лише 50 років для того, щоб досягнути того ж результату".

Тоді євреї оголосили його божевільним і з властивою їм підлотою творили йому всякі підступи. На шоу "щирий український єврей" Червоненко, залякуючи присутніх єврейською могутністю, привів приклад одної такої гидоти, яку євреї влаштували Форду: вони організували масовий прокат в кінотеатрах Америки фільмів про аварії з його автомобілями, що викликало падіння попиту на "Форди" зі всіма наслідками.

Сьогодні сіоністи вже не вважають за потрібне прикидатися безвинними овечками. Використовуючи США як свій військовий кулак, вони все упевненіше витирають ноги об Європу та її околиці. Сьогодні для них "фашист" – це той, хто поглянув на єврея без належної улесливості і бажання негайного виконання його зухвалих вимог. "Будеш проти сіоністів, до тебе гроші їх не прийдуть, Шенгенську візу не отримаєш!", – істерично залякував Андрія Ільєнка "антифашист" Червоненко.

Буквально кожна фраза обговорення прямо або побічно підтверджувала, що єврейський "антифашизм" – це просто нова, більш агресивна упаковка для старого сіонізму. Сіонізм не міг бути ідеологією для гоїв. Зате під прапори "антифашизму" можна зганяти їх всіх поголовно. А оцінювати міру їх відповідності вимогам єврейського "антифашизму" будуть, природно, авторитетні єврейські сіоністи, як і в даному випадку претензій до українських дипломатів.

До речі, для росіян і їх посібників з партії регіонів "фашисти" і "антифашисти" в Україні визначаються точно за тим же принципом: хто не їх холуй, той "фашист". Саме тому в такій зворушливій єдності працюють на шоу Шустер і Шуфрич, саме тому "антифашисти" всіх мастей вбивають українських патріотів. Їхня спільна мета – викоренити український патріотизм і його натхненників, поділити гегемонію над населенням, що залишилося: Росії – військово-політичну, а євреям, як власне і в самій Росії, – економічну.

Якось не личить християнам, братам-слов’янам, як вони себе позиціонують, співробітничати з сіоністами в знищенні України. Кого Бог хоче погубити, того позбавляє розуму. Якщо так піде, то православним доведеться переходити в нову релігію для гоїв – голокост. І поклонятися вони вже будуть не розіп’ятому іудеями Ісусові Хресту, а іудеям, що його розіп’яли. Як вказали на шоу єврейські "антифашисти", в Німеччині вже з першого класу школи дітей мордують голокостом – виробляють комплекс провини перед євреями. Натомість багато українців засвоїли цей комплекс без всяких зусиль з боку "богообраних", просто завдяки своїй холуйській природі. Та так капітально засвоїли, що деколи на шоу було важко зрозуміти, хто там більший провокатор: Савік зі своєю камарильєю чи Гриценко з Яворівським.


В тему:

У Шустера вияснили справжню національність Яценюка

Антифашист означає українофоб

Антифашизм чи українофобія?

Пам’ятайте: за "пацифікацією" прийдуть відплатні акції та індивідуальний терор

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи