Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Незабаром таборування!

З півночі Одеської Області повернулося робоча група козаків Чорноморського Гайдамацького З’єднання, яка вирішувала питання щодо проведення літнього козацького вишколу молодіжного крила козацького товариства.
Згідно з планом, проведення цьогорічного літнього молодіжного табору козацько-лицарського виховання вирішено проводити у живописному куточку на межі Одеської і Кіровоградської області. У місці, де 240 років тому, під час народно-визвольного руху відомого під назвою „Коліївщина”, стояв гайдамацький кіш.

Окрім цього, керівником науково-дослідницького куреня Чорноморського Гайдамацького З’єднання Володимиром Полтораком було проведено лекцію на тему „Українське козацтво: минуле і сучасність” в оздоровчому шкільному таборі місцевої сільради. Біля сотні хлопчиків та дівчат віком від восьми до шістнадцяти років мали можливість поспілкуватись з сучасними козаками-гайдамаками.

Прес служба Чорноморського Гайдамацького З`єднання

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи