Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нема росіян – нема проблем: поліція Копенгагена щаслива, що російських фанатів не пустили в Данію

Світ:

Данія відмовилася пускати в країну російських уболівальників під час Євро-2020 попри придбані квитки. Збірна Росії проведе матч проти Данії в Копенгагені 21 червня в рамках третього туру групового етапу.

21060916.jpg

Уболівальники збірної Росії з футболу в день відкриття чемпіонату, 14 червня 2018 року Фото: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Влада Данії вирішила не пускати російських уболівальників на матч чемпіонату Європи, оскільки в країні вакцинують не схваленими Євросоюзом вакцинами. У Копенгагені Росія проведе вирішальний матч групового етапу, повідомляє Сьогодні.

Однак служителі правопорядку не розслабляються і готуються до жахливого сценарію, коли вболівальники з Росії можуть приїхати на матч 1/8 фіналу Євро-2020.

"Досвід підказує, що на російських уболівальників довелося б витратити дуже багато сил. Часто у них виникає бажання влаштувати бійку або почати заворушення, – цитує Bt.dk начальника Служби готовності до надзвичайних ситуацій поліції Копенгагена Пітера Даля. – Але ми зможемо збільшити кількість поліцейських, якщо буде потрібно. Ми готові до гіршого, можна сказати, жахливого сценарію. Що це за сценарій? Матч Росії та Польщі у 1/8 фіналу".

Нагадаємо, що влада Данії відмовилася відкрити в'їзд російським уболівальникам на матч третього туру групового етапу Євро-2020 між збірними Данії та Росії через ситуацію, пов'язану з коронавірусом.

 

Наші інтереси: 

Європейці розуміють, що будь-які росіяни — це зло. Будь-які росіяни (чи то високопосадовці у вишуканих костюмах, чи то прості вболівальники у засалених від бруду сорочках) — це лихо!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи