Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Не забороняйте людям бути здоровими»: у Вінниці протестували власники спортзалів

У Вінниці 22 березня представники фітнес-клубів та спортзалів та відвідувачі цих закладів влаштували акцію протесту проти заборони їхньої діяльності через так званий карантин. Учасники принесли плакати із гаслами про те, що заборона діяльності спортивних закладів шкодить здоров’ю нації.

21032201.jpg

Фото: «Суспільне.Вінниця»

«Ми вважаємо, що спортивні заклади – це не ті установи, які треба серед перших закривати через пандемію. Сюди ходять люди, які свідомо ставляться до свого здоров’я і спроможні, як і власники, подбати про свою безпеку і безпеку оточуючих. Натомість в місті працюють магазини, в тому числі які торгують тютюном і алкоголем. Чомусь міська влада вважає їх масове відвідування безпечнішим, ніж заняття спортом», – сказала учасниця акції, повідомляє кореспондент Укрінформ.

Фото: «Суспільне.Вінниця»

З учасниками зібрання зустрівся начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної й оборонної роботи та режиму секретності Вінницької міської ради Олег Парфілов. Він пообіцяв, що вимоги протестувальників розглянуть на найближчому засіданні міської комісії з ТЕБ та НС.

Вінницька область віднесена до помаранчевої зони епідемічної небезпеки. У Вінниці з 13 березня діють окремі карантинні обмеження червоної зони, зокрема, заборонена діяльність розважальних закладів, а також закладів культури та спорту.

Нагадаємо, У Києві з 20 березня посилили так званий карантин, що триватиме до 9 квітня, а 19 березня у Львові ввели так званий посилений карантин, що триватиме до 28 березня

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що епопея з коронавірусом може тривати вічно, а нам випало на долю жити у часи цієї афери. Берегти нерви й своє психічне здоров'я (особливо, коли усвідомлюєш, що брехня опанувала світ).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи