Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Олександр Білецький: Наша мета – повний розвал того, що називається російською федерацією

Категорія:

Світ:

Нашою остаточною перемогою стане розвал імперії, звільнення поневолених народів та допомога їм у розбудові власних вільних держав.

Ми повинні вже зараз (на цьому етапі війни з ордою) усвідомити, що нашою остаточною перемогою стане не вихід до кордонів 24 лютого чи кордонів 2014 року. Відвоювання своїх територій буде лише нашим тактичним успіхом – пише військовий експерт Олександр Білецький на своїй сторінці у Facebook.

Наша ж остаточна перемога – це повний розвал всієї російської федерації як явища. Незалежно від того, що з цього приводу думають в Європі, Америці чи Китаї.

Ми маємо право на таку позицію. Адже наразі гинуть саме наші громадяни: військові та цивільні. Адже руйнуються наші міста. Це – величезні втрати, ріки крові, поламані людські долі...

Кацапи відмовляються визнавати наше право на існування. Існування нас, як країни, як народу, як нації. Це – головна причина того, що будь-які компроміси виключені – як зараз, так і в майбутньому.

Ця війна на смерть – або ми їх, або вони нас. Якщо ми не переможемо остаточно, вони накопичать злобу і через реваншистські настрої вчинять так, як німці після Першої світової війни.

Сьогодні в намаганнях знищити Україну рф використовує татар, калмиків, бурятів тощо. Звільнення поневолених кремлем народів і допомога їм у розбудові власних вільних держав – це наша історична місія. Тільки повна дезінтеграція того, що зараз називається рф, раніше називалось московією, срср чи російською імперією!

Реалізація цієї мети є одним з найважливіших наших стратегічних завдань і вимагає створення глобальної «системи перемоги». І в ній своє слово повинні сказати передусім українські спецслужби та дипломати. Саме на них лежить завдання доносити правдиву інформацію до представників дискримінованих народів, а також допомагати їм звільнитися від колоніального гніту.

Ця «система перемоги» повинна також передбачати фахову підготовку людей для війни та налагодження ефективної логістичної системи в умовах воєнного стану.

Водночас держава повинна стимулювати роботу економіки – допомагати підприємцям створювати робочі місця, а не продовжувати платити олігархічні ренти ворогові. Уряд має прибрати всі російські газові схеми, прокладки та бізнеси. Ми не маємо морального права продовжувати платити ці ренти та закривати очі на наявні схеми.

В інтересах нашої національної безпеки – ліквідація корупції, як явища. Першим реальним кроком тут має стати перевірка всіх українських чиновників і посадовців на поліграфі на предмет співпраці з ворогом та корупційних злочинів. Цей шлях на початку двохтисячних проходили Польща та Литва.

Великою помилкою буде недооцінка агресивного і підступного ворога. Москва історично ніколи не перемагала на полі бою, проте в усі часи мали місце підкуп, підживлення внутрішніх чвар та «п'ята колона». В наших інтересах за класикою військової стратегії цю колону зачистити назавжди: всі ті люди, які співпрацювали з ворогом, були його агентами, журналістами та політиками, хто працював за російські гроші на всіх рівнях публічного життя, мають бути негайно прибрані з посад. В інтересах нашої спільної безпеки й перемоги!

Ця війна, одночасно з її жахливими реаліями, принесла Україні нову геополітичну реальність – суб'єктність в глобальному світі. І в цьому новому світі тепер треба навчитися “правильно рухатися”. Будучи втягнутими у війну, ми змушені будувати нові глобальні стратегії та домагатися їхнього здійснення. В наших інтересах – співпраця не лише зі стратегічними партнерами ЄС, США та Британією, а й з іншими впливовими світовими гравцями – Індією, Китаєм, Японією, країнами Середньої Азії etc.

Такий план реалізації нашої стратегічної перемоги має існувати. Бо війни виграють стратегії, а не герої.

Наразі історія зробила черговий оберт. Все, що є зараз, відбувалося у 20-х, 30-х, 40-х, 50-х роках минулого століття: текли ріки української крові, конфісковували майно, висилали в Сибір. Нас, як націю, намагалися знищити Голодомором.

Усе, що сталось в Бучі, ми бачили після звільнення Києва від кацапів у 1918-му. Таке було після Батуринської різанини у 18-му столітті. Бучі були в усі часи!

Тому правило війни з кацапами – нема жодних правил. Потрібно розуміти, що цей бій – на смерть. І якщо ми його не виграємо, нас більше не буде.


Олександр Білецький – військовий експерт, віцепрезидент з безпекових питань в Українському союзі промисловців і підприємців (УСПП), голова Української Військової Варти. Сторінка у Facebook

Наші інтереси: 

Треба вчитися дивитися на події глобально. Розуміти широкий контекст, бачити наступні кроки і досліджувати, до чого вони приведуть у довготривалій перспективі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи