Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у травні 2021: готуємо основу для масової проповіді Доброї Новини

Наші дослідження показали, що формування постіндустріальної соцмережі Аріянської Вільної Церкви (АВЦ) можна зробити на доволі простому софті. Вже нині цілком у наших силах розробити діючий прототип соцмережі і випробувати базовий функціонал. Значно важча справа – розширити коло прихильників ідеї АВЦ і досягнути деякої базової чисельності, після якої почнеться процес природного (автоматичного) зростання.

210414radiymoelfy-3.jpg

Радіймо, ельфи!
Радіймо, ельфи!

Для досягнення такої стартової чисельності потрібна активна проповідь, тобто поширення Доброї Новини в середовищі друзів, знайомих, прихильників, зацікавлених. А для цього треба мати в руках книгу з викладом основних положень Доброї Новини. Такою книгою має стати «Пшениця без куколю» (2022).

Підготовка цієї книги відбувається в реальному режимі на сторінках AR25.org. До кінця червня нам треба завершити опис головних ідей Доброї Новини і перейти до очищення «канонічного» тексту від фарисейських вставок.

Після цього підведемо підсумки проведеного дослідження і виробимо напрямки практичної реалізації Доброї Новини.

Протягом травня маємо розглянути такі теми:

  • Марія Магдалина – історія великого кохання.
  • Навіщо Ісус умер і воскрес.   
  • Кому призначена Добра Новина.

Триває розвиток функціоналу нашого сайту – незабаром має запрацювати власний лічильник перегляду статей, тож ми зможемо відстежувати відвідуваність сторінок НО в реальному режимі. Нинішній лічильник від Google працює з великою затримкою.   

У травні буде багато озвучених статей і багато відео на відеоканалі «Гартленд». Зверніть увагу на інші наші ресурси:

Прошу активніше коментувати публікації, ставити запитання, пропонувати відповіді. У нашій справі навіть «дитяче запитання» може дати корисний імпульс для всього нашого руху. На поставлені запитання даватимемо відповіді у наступних відео.

Нинішня криза є позитивною – вона витискає нас із зони розпаду в зону росту, з Простору боротьби («світу») у Простір волі (Царство боже). Тому з цієї кризи ми вийдемо сильнішими, чисельнішими й організованішими – і це відбудеться швидше, ніж нам здається.

Якщо вас цікавить розвиток цих напрямів, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
        Підтримую!
 
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ми вже маємо достатню основу для початку творення місцевих громад АВЦ. Наступний принципово важливий крок – видання "Пшениці без куколю" (2022).

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

через енергосоти:
спільнота (v) Церкви (v) під (v) проводом (v) ігоря (v) каганця (v) відроджує (v) ДОБРУ (v) НОВИНУ (v) ІСУСА (v) ХРЕСТА (v) РаДіє

(v) Джерело Здійснення

Зображення користувача Все Файно.
0
Ще не підтримано

Радіймо! Розвиток АВЦ у віртуальному світі , це добре! На мою думку, було б ще краще, якби у реальності можна було б відвідати АВЦ. Одне другому не помішає, а навпаки. Зайти в Храм... поспілкуватися з однодумцями...Люди цікавляться невідомим. Таким чином можна буде проповідувати Істинну релігію.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ми вже маємо достатню основу для початку творення місцевих громад АВЦ. Наступний принципово важливий крок – видання "Пшениці без куколю" (2022).

Все, що робиться з власної волі, – добро!