Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у квітні 2018: трансформація сайту, нові відео, новий журнал. Друзі, потрібна енергія!

Портал «Народний Оглядач» перетворюємо на інформаційний орган Центру стартап-культури ГАРТЛЕНД. Готуємо другий випуск журналу і збираємо гроші для його друку.

180408rozrobka.jpg

Формуємо модель Центру стартап-культури
Формуємо модель Центру стартап-культури

Радіймо, арії!

Наша справа рухається з прискоренням. Зокрема, березень 2018 року виявився дуже продуктивним.

По-перше, видали перший випуск журналу «Гартленд» і налагодили систему його оперативного поширення в рамках спільноти «Народний Оглядач». Остання новація: Як придбати за гали багато журналів «Гартленд» і знайти нових друзів.

По-друге, здійснено суттєвий крок у формуванні власної школи геополітики, що відображено у статтях

а також у нових відеофільмах Intermarium.TV, з яких найважливішим є Перехоплення управління – головний сенс Другої світової війни.

По-третє, успішно провели 31 конференцію, на якій розглянули обов’язкові етапи розвитку ідеї і з’ясували, на якому етапі ми перебуваємо:

Зараз ми здійснюємо перехід від етапу «проект» до етапу «стартап», після чого перейдемо до етапів «демос» і АНСДП. Нинішній етап має завершитися формуванням мережі осередків Центру стартап-культури Гартленд:

З цією метою вже розпочато налаштування сайту НО на виконання завдань поточного етапу. Так, у головне горизонтальне меню додали кнопку АНСДП з посиланнями на тематичні сторінки «Журнал Гартленд», «Захоплення», «Ідеї», «Проекти», «Стартап-культура», «Що це таке».  

Нове головне меню
Нове головне меню

У квітні будемо далі вдосконалювати інтерфейс НО, зокрема, допоможемо новим користувачам швидше зрозуміти нашу мету, структуру і загальну модель роботи.   

Водночас розвиватимемо мережу сайтів Інституту Міжмор’я, зокрема, сайт нашого журналу Гартленд.укр. Створимо сайт «Центр стартап-культури Гартленд».  

Готуємо друге число журналу «Гартленд»: пишемо тексти, збираємо гроші на друк. В ідеалі цей випуск має стати методикою для творення осередків Центру стартап-культури ГАРТЛЕНД.    

Перший випуск альманаху Гартленд
Перший випуск альманаху Гартленд

Готуємо нові відеофільми Intermarium.TV, для цього вже зібрали досить багато важливих і вельми цікавих матеріалів.

Будемо просувати наш світогляд шляхом написання статей у Вікіпедію, а також за допомогою озвучення вже існуючих важливих текстів.

Описані вище напрямки потребують багато напруженої праці, часу і грошей. Прошу підтримати нашу спільну справу щедрими дарами!

Творимо!

The Mamas & The Papas: California Dreamin

Наші інтереси: 

Реалізуємо новий етап нашого розвитку.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Працюємо!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Працюємо!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!