Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Шацьких озерах прогнозують туристичний бум

Світ:

Не маєте як поїхати до моря? То волиняни кличуть до себе.  Світязь манить туристів лікувальною водою з вмістом мінералів, сосновими борами, свіжими ягодами та копченими вуграми. Озеро може скласти реальну альтернативу відпочинку у Криму.

Про це йдеться у сюжеті журналіста перших західноукраїнських новин «Огляд дня» на телеканалі ZIK Лариси Літвицької.

«Ми приїхали сюди з Донецької області усією сім’єю. Завжди хотіли подивитись на ці прекрасні озера, про які багато чули, але ніколи не бачили. Усе тут нас дуже вразило, вода дійсно кришталева», – ділиться враженнями турист Ігор.

У селах навколо озера Світязь майже в кожній хаті здають в оренду кімнати. Ціна житла залежить від вигод. Хтось куховаритиме сам, хтось може харчуватись у місцевих їдальнях. Для найвибагливіших господарі самі готують домашній обід, звичайно ж, за додаткову плату. Власники приватних садиб запевняють – стараються для клієнтів.

«Клієнти бувають різними: одні хочуть тиші, інші – навпаки, більш шумні. У нас відпочивають люди із Києва та інших далеких областей. Стараємось максимально викластись, щоб усім було комфортно», – розповіла власниця приватної садиби Олена Романівна.

Пропозицій у Шацьку вистачить для усіх відпочивальників. Місцеві розповідають, що за сезон тут буває понад сто тисяч туристів.

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи