Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На сайті Президента України збирають підписи за відставку Авакова

Після вбивства 5-річного хлопчика поліцейськими у Переяславі Київської області керівник поліції Київської області Дмитро Ценов подав рапорт про відставку з посади. 3 червня ввечері під стінами МВС у Києві відбувся мітинг із вимогою відставки міністра Авакова.

А на сайті президента України з’явилася петиція з вимогою відставки міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, яку має розглянути Президент України, якщо вона набере понад 25 тисяч голосів упродовж трьох місяців.

5-річний хлопчик, якого, за даними слідства, поранили патрульні поліцейські у Переяславі-Хмельницькому на Київщині, помер у лікарні. 

Суд вже заарештував обох поліцейських, підозрюваних у вбивстві хлопчика.

Міністр МВС Арсен Аваков наразі ситуацію із причетністю поліцейських до загибелі дитини не коментував.

31 травня двоє поліцейських відпочивали та вживали алкоголь на подвір’ї приватного сектору у Переяславі-Хмельницькому. Під час відпочинку чоловіки домовилися постріляти по металевих банках із вогнепальної зброї. Пізніше виявилося, що куля влучила у хлопчика, що грався з іншими дітьми біля свого будинку.

У коментарях Радіо Свобода люди пишуть, зокрема, про те, що за відсутність реальної реформи поліції Аваков повинен як мінімум піти, крім того, вже давно потрібно розібратися, що там відбувається в МВС за створеною ним ширмою під назвою "патрульна поліція".

Люди дивуються, чому він і досі на посаді. Результатів його роботи немає, а сам Аваков має дуже сумнівну автобіографію.  "В Харкові Вам розкажуть багато чого цікавого..."

"Чому і досі його син не відповів перед законом за справу рюкзаків? А саме головне: окрім косметичної реформи МВС, що заключається тільки в зміні складу патрульної полїції, нічого зроблено не було. За ці 5 років відсотків 70 кваліфікованих і досвідчених працівників, які могли розкривати злочини звільнились, а замість них або нікого або молоді курсанти після 3,5 років навчання, які через рік також звільняються". 

Наші інтереси: 

Цей страшний випадок із смертю дитини може стати спусковим гачком для того, щоб викрити кримінальну сторону міліції-поліції і Авакова, зокрема, якого дуже хвалив нещодавно Коломойський. І як тут не згадати Вбивство у Семиполках, коли селянська солідарність зіштовхнулася з міліцейською або події у Врадіївці

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

До того ж зауважмо, що міністер Аваков досі нерадо розмовляє українською!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

До того ж зауважмо, що міністер Аваков досі нерадо розмовляє українською!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !