Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Львівщині почала працювати найпотужніша в Україні дахова сонячна електростанція

У Бориславі (Львівська область) відкрили нову сонячну електростанцію, наземна частина якої має потужність 326,12 кВт, а дахова – найбільшу в Україні - 1,114 МВт.  Електростанцію з сонячними модулями та інверторами китайського та німецького виробництва встановило ТОВ «Синтез Солар». 

CЕС зводили близько двох років. 

«Спочатку обрали вдале місце, потім підготували ділянку, будівлі і закупили обладнання, - розповідає ініціатор проекту – директор ТОВ «Синтез Солар» Юрій Пасічник. – Станцію під'єднали до мережі енергопостачальної організації і отримали право на продаж електроенергії за "зеленим" тарифом».

Наземно-дахова сонячна електростанція складається з 4600 панелей, які зможуть щорічно генерувати близько 1400000 кВт-год.

 

 

«Сонячна електростанція – це енергетична незалежність держави, а також додаткові робочі місця та виробничі потужності, - наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка. – Ми горді тим, що у Бориславі працює найбільша сонячна дахова електростанція». 

 

Наші інтереси: 

Сонячні електростанції – це енергетична незалежність держави.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи