Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Донбасі побільшало снайперів спецпідрозділів РФ – розвідка

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявив, що цього року на окупованому Донбасі фіксується збільшення кількості снайперського озброєння та снайперських груп із різних підрозділів спецпризначення РФ. 

"І тут мова йде не лише про снайперський підрозділ ФСБ, інформація про який наявна у відкритих джерелах, але й про інші підрозділи спецпризначення – вони відточують свою майстерність на нашій території в бойових порядках", - сказав він в інтерв’ю агенції Укрінформ.

Скібіцький зазначив, що ГУР МОУ здійснює постійний моніторинг поставок озброєння та військової техніки з території РФ на окуповані території через непідконтрольні ділянки кордону, як і їх бойове застосування на нашій території.

Зокрема, у цьому році, вдалося збити російський безпілотний літальний апарат "Застава", який перебуває на озброєнні тільки в російській армії.

Крім того, воєнна розвідка продовжує фіксувати застосування російських систем радіоелектронної боротьби та радіоелектронної розвідки, які були прийняті на озброєння РФ, починаючи з 2012 року.

"Бачимо, як росіяни заходять на нашу територію, здійснюють випробування та використання у бойових умовах своїх нових систем озброєння та техніки. Після цього вони повертаються на територію РФ для модернізації та підготовки з метою подальшого застосування у бойових діях", - розповів Скібіцький.

Нагадаємо, нещодавно 22-річного Богдана Коваленка під час бойового чергування було вбито кулею ворожого снайпера під Авдіївкою.

 

Наші інтереси: 

Нагадувати всім невіруючим, що це - російсько-українська війна, яка триватиме, поки українці не знищасть ворога.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

марічка може поцілити дичину на відстані до 5 км за сприятлової погоди з рушниці Barrett XM109.радію

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

марічка може поцілити дичину на відстані до 5 км за сприятлової погоди з рушниці Barrett XM109.радію

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Але для війни проти здичавілих потрібна крім високоточної зброї ще й зброя масового ураження.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)