Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Москва зобов'язана співпрацювати з розслідуванням MH17 - посол Британії

Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс нагадує, що Москва зобов'язана співпрацювати зі слідством у справі збитого росіянами над Україною літака MH17. Про це вона написала у Twitter.

"У цей важливий для українців день ми повинні пам'ятати, що відповідно до резолюції 2166 РБ ООН РФ зобов'язана повністю співпрацювати з розслідуванням щодо збитого MH17 та докладати зусилля задля притягнення до відповідальності винних у злочині",- написала Мелінда Сіммонс.

On this important day for Ukrainians, we should remember that Russia is required under UNSCR 2166 to co-operate fully with the investigation into the downing of MH17 and efforts to hold those responsible to account.

— Melinda Simmons (@melsimmons24) September 7, 2019

 Серед тих, кого видала Україна, - бойовик “ДНР” Володимир Цемах, який є свідком у справі збиття літака рейсу МН17.  Київський апеляційний суд 5 вересня змінив запобіжний захід Цемаху із тримання під вартою на особисте зобов'язання. Цемаха затримали наприкінці червня українські спецслужби на території ОРДЛО.

Наші інтереси: 

Вивести на чисту воду російських кураторів цього злочину.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи