Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Міжмор'я: Трамп пропонує європейцям світле майбутнє

Спецтема:

Саміт Міжмор'я, який проходить у Варшаві, може змінити ситуацію на енергетичному ринку, вважає президент США Дональд Трамп, який взяв в ньому участь.

"Ми використовуємо цю історичну зустріч для того, щоб дати хід нового майбутнього - відкритого, справедливого і доступного енергетичного ринку, який принесе добробут і безпеку всім нашим громадянам".

"Ми (США) володіємо значними енергетичними запасами і є експортерами енергоресурсів", - сказав Дональд Трамп в четвер на цьому саміті, пожартувавши, що "якщо вам (європейцям) буде потрібна енергія, ви тільки зателефонуйте нам".

"Ми підтримуємо ваше прагнення до більшого добробуту і безпеки. Ми цінуємо ваші ініціативи щодо розширення інфраструктури, ми це вітаємо - це можливість для поглиблення економічного співробітництва з вашим регіоном", - зазначив президент США.

"Ініціатива трьох морів" змінить і перебудує весь регіон і забезпечить відповідність вашого інфраструктури європейської і само собою західної", - підкреслив Д. Трамп.

Співдружність Міжмор'я ("Ініціатива трьох морів": Балтика-Адріатика-Чорне море) об'єднує 12 держав Центральної та Східної Європи.

Наші інтереси: 

США відвойовує позиції на енергетичному ринку.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи