Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Мер Лос-Анджелеса уріже до 150 мільйонів доларів з бюджету поліції Лос Анжелеса для місцевої чорної громади

Мер Лос-Анджелеса, демокоат Ерік Гарсетті оголосив, що уріже до 150 мільйонів доларів з бюджету департаменту поліції Лос Анжелеса та "реінвестує" ці кошти в місцеву чорну громаду.

20060502.jpg

Eric Garcetti. Фото: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Про це повідомляє Breitbart і цитує Гарсетті:

"Це більше, ніж просто бюджет, але я хочу, щоб ви знали, що ми не будемо збільшувати бюджет поліції. Як ми можемо в цей момент?" 

Він перерахував статистичні дані, що демонструють расову нерівність, і зробив висновок, щоб місто має скоротити (бюджет) на 250 мільйонів доларів, щоб інвестувати ці кошти в роботу, здоров'я, освіту та лікування (чорних). Ці кошти потрібно, на його думку, направити на чорну громаду Лос-Анджелеса, а також на кольорові громади, на жінок та людей, які довго залишилися позаду.

Ейлін Декер, президент Поліційної комісії Лос-Анджелеса, виступила під час презентації Гарсетті й оцінила скорочення роботи поліції в 100-150 мільйонів доларів.

У своїй промові Гарсетті також розкритикував президента Дональда Трампа, заявивши, що керівники у Вашингтоні хотіли «повернутися до підтримування порядку 20-го чи 19-го століття, щоб стати жорсткими, щоб домінувати, а не турбуватися про голови людей, дегуманізувати їх (поліцію - ред.).

Гарсетті похвалив і подякував колишньому президенту Бараку Обамі за його прихильність до реформи поліції, посилаючись на виступ Обами перед організацією "Мій брат". 

Гарсетті назвав вбивство Джорджа Флойда поліцією в Міннеаполісі, штат Міннесота, минулого тижня сучасним лінчуванням.

Він охарактеризував акції протесту, які пройшли через центр Лос-Анджелеса, як мирні, хоча трафік був порушений, а багато підприємств були заколочені після грабежів і заворушень, що відбулися у вихідні.

 

Наші інтереси: 

Стежити, як демократи, які очолюють штати і міста США, вдаються до популізму і продовжують розбещувати чорних. Американський соціалізм.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи