Зображення користувача Олег Подорожній.
Олег Подорожній
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Майже 90% українців не хочуть жити в складі Росії

 Опитування Фонду "Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва" та Київського міжнародного інституту соціології, яке вони провели із 8 по 18 лютого.

Переважна частина українців не хоче приєднання України до Росії, а також проти федералізації держави і проти оголошення окремих регіонів незалежними та їхнього від'єднання від України. Такі результати опитування Фонду "Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва" та Київського міжнародного інституту соціології, яке вони провели із 8 по 18 лютого. Читайте також: Більшість українців вважають, що федералізація зруйнує країну – опитування Лише 12,5% українців вважають, що Україна і Росія повинні об'єднатися в одну державу. Решта – майже 90% - проти цього, передає УНІАН. Найбільшу підтримку ідея щодо об'єднання України з Росією отримала на сході (25,8%) і півдні (19,4%) країни. А найменше це питання розділяють у центрі (5,4%) і на заході (0,7%). 68% українців переконані, що Україна і РФ мають бути незалежними, але дружніми державами – з відкритими кордонами, безвізовим режимом та відсутністю митного контролю. У той же час 14,7% респондентів висловили переконання, що українсько-російські відносини повинні бути такими ж, як з іншими державами, - із закритими кордонами, візами, митницями. Загальнонаціональне опитування населення України було проведене Фондом "Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва" та Київським міжнародним інститутом соціології з 8 по 18 лютого 2014 року. Методом інтерв'ю було опитано 2032 респонденти, що мешкають у всіх областях України, похибка не перевищує 2,2%. Нагадаємо, протягом останнього тижня в Криму активізувалися сепаратистські мітинги та акції. Росія вже ввела майже 15 тисяч військовослужбовців на територію України. Озброєні російські військові погрожують завтра вранці розпочати "справжній штурм по всьому Криму".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

чи можливо центрувати зображення для анонсу статті, підкажіть хто знає як будь-ласка

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Коментарі

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

чи можливо центрувати зображення для анонсу статті, підкажіть хто знає як будь-ласка

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!