Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Малі міста України стають побратимами

Категорія:

7 грудня – день місцевого самоврядування. Територіальні громади України подають приклад, як треба взаємодіяти та дружити українцям Сходу й Заходу. А не тільки проголошувати гасла “Схід і Захід разом!”.
26-27 жовтня у містечку Богуслав, що в Київській області, відбувся перший іміджевий регіональний Форум. На нього з’їхалися міські голови Київщини та всі сільські голови Богуславського району. З ініціативи міського голови Богуслава на цей форум з концертом приїхали діти з міста Глибока, що у Чернівецькій області. Буковинське містечко Глибока, а також Сколе Львівської області та Слов’янськ Донецької області – міста-побратими Богуслава.

Громади цих міст їздитимуть одна до одної, обмінюватимуться досвідом, показуватимуть свою регіональну культуру. Так, 16 листопада діти з Богуслава відвідають місто Глибока зі своєю концертною програмою. А 8 грудня у Богуславі представники чотирьох українських міст – Слов’янська, Сколе, Глибокої та Богуслава – підпишуть угоду про співпрацю й разом відсвяткують день місцевого самоврядування.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи