Зображення користувача Андрій Пасічник.
Андрій Пасічник
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

МАФІЯ БЕЗСМЕРТНА?

Слово МАФІЯ (MAFIA) виведено від імени Діви Марії Богородиці.

В деяких місцях на Землі в середовищі наркоторговців є неписаний закон, що дівчина з іменем Марія не може бути проституткою. Настільки місцеві зеки поважають Богородицю.
По цілій Землі стоїть багато статуеток Діві Марії.

Діва Марія - мама Ісуса Хреста - мала ще двоєрідну сестру, котра теж називалася Марія. Ця двоєрідна сестра Ісусової мами також прославилася і їй також поставили пам’ятник. Відома вона як Донна, українською це ім’я означає Пані.

І одного разу чорти задумалися над славою цього Імені і над величчю того еґреґора "Діва Марія". І почали чорти заздрити, що вони чорти безславні а у Марії слава по всій землі. І тоді постановили заперечити той еґреґор.

Діло було в Києві під землею.

Взяли вони слово МАРІЯ і до букви Р домалювали ще одну криву лінію зліва і вийшло Ф. А тоді знову букву Р затерли зправа і вийшло F. В результаті отримали слово що і на кирилиці і на латиниці читається як МАФІЯ - MAFIA. А тоді сказали: за Діву Марію люди зчасом забудуть, а Мафія - безсмертна. Мовляв, зробімо так, щоб Мафія як Змій Горинович жила завжди. Адже відрубувати голови Змієві Гориновичу - марно, бо нові відростають. І так чорти отримали формулу, через яку у Божих Воїнів опускалися руки, і наставала зневіра. Але ця формула як і все збудоване на страху - пустодзвонне. Мафія безсмертна - так само як і Кощей, Чахлик Невмирущий. У Кощея-Чахлика теж є людський фактор і він по суті не відрізняється від рядового чорта.

Є легенда, що коли в Чорта померла мама - він сильно зажурився і покликав на похорон людей. Люди прийшли на похорон але ніхто не плакав за чортовою мамою, і так би й поховали її неоплаканою, та чорт додумався дати людям цибулю під ніс і в них почали текти сльози і все таки чортову маму поховали оплаканою.

Це говорить про те що ті яких вважають нелюдами, що не мають людських почуттів а хіба звірячі - насправді мають, таки, людський фактор.

А значить: вони вразливі і ліквідабельні.

Мафія смертна.

А Діву Марію ще люди пам’ятатимуть до кінця нашого Небесного Дня. До кінця КАЛЬПИ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи