Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Львівські студенти здобули для України перемогу на Чемпіонаті світу зі стратегічного менеджменту

19 травня 2010 року в місті Ханти-Мансійськ (Росія) відбувся XXXI фінал Чемпіонату світу зі стратегічного менеджменту серед молоді, в якому відмінно виступили студенти Львівських вузів.
У змаганні взяли участь 32 країни Європи, Азії, Австралії, Африки та Американського континенту. В міжнародному фіналі змагались команди-переможці національних змагань кожної країни. В фіналі українська команда змагалась із командами з Німеччини, Гонконгу, Китаю, Макао, Росії, Туреччини та Фінляндії.

Україну представляли команда у складі львівських студентів 4-5 курсу: Маркіян Серчинський, Тарас Гера, Софія Сидір (ЛНУ ім. Івана Франка, факультет міжнародних відносин), Остап Кушпета (ЛНУ ім. Івана Франка, економічний факультет) і Володимир Мисак (НУ "Львівська політехніка ”, факультет менеджменту).

Вперше в історії Чемпіонату перемогу здобула команда України. Друге місце зайняла команда Фінляндії, третє – російська команда.

Для України перемога в цьому змаганні – це великий прорив, а для членів команди – важливе особисте досягнення.

Завдяки перемозі української команди Міжнародний організаційний комітет Global Management Challenge International виступив з пропозицією про проведення фіналу Чемпіонату світу зі стратегічного менеджменту 2012 року в Україні.

«Безперечно перше місце, здобуте українськими студентами на змаганнях подібного рівня, підтверджує високий рівень освіти і науки у місті Львові, зокрема, професіоналізм та високу кваліфікацію викладачів, тренерів, що працювали з командою. Також слід зазначити, що подібні перемоги підвищують зацікавлення бізнесового середовища регіону українською наукою» - зазначив заступник голови правління ЛММГО «Пантеон Наук» Олександр Турленко.

Довідка

Світовий чемпіонат з менеджменту Global Management Challenge International проводиться з 1980 року. Щороку в ньому бере участь більше 30 000 топ-менеджерів з 32 країн світу (Ангола, Австрія, Австралія, Білорусь, Бельгія, Болівія, Бразилія, Великобританія, Угорщина, Гана, Німеччина, Греція, Гонк Конг, Данія, Індія, Іспанія, Італія, Китай, Латвія, Макао, Мексика, Польща, Португалія, Росія, Румунія, Сінгапур, Словаччина, Туреччина, Україна, Фінляндія, Франція, Чехія). Змагання грунтуються на бізнес-симуляторі, в якому команди-конкуренти змагаються між собою, управляючи діяльністю віртуальної компанії.

Україна першою з країн СНД приєдналася до участі у Чемпіонаті у 2006 році. За чотири роки в Україні в Змаганні взяли участь менеджери більше 300 великих національних і мультинаціональних компаній, серед яких: Ernst&Young, KPMG, Delloite, PWC, "Укрексімбанк", "Укрсиббанк", "ОТР Банк", "СЕБ Банк", "Київстар", МТС, Vega, "Інком", Datagroup, СГ ТАС, "Інтерпайп", "Аеросвіт", ПБК "Славутич", AVON, В.А.Т. Україна, JCI, Корпорація "Логос" та інші. За роки участі в Чемпіонаті команди від України не піднімалися вище 15 місця в загальносвітовому заліку.

Сайт організаторів змагань в Україні: http://gmcua.com/
Маркіян Серчинський (капітан команди) 067 263 79 30
Ірина Абрамова (координатор GMC International в Україні) 067 406 14 32

Ось як повідомило про цей конкурс російське телебачення:



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи