Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Логіко – сенсорний екстраверт (ЛСЕ) – ESTJ

***

Достоїнства:

- стабільність і системність;

- якісна організація роботи;

- акуратність, зібраність і ощадливість;

- практичний підхід.

 

Не можна вимагати:

- витримки і холоднокровності в екстремальних ситуаціях;

- гнучкості поводження відповідно до  змін ситуації;

- поступок з утриманням своїх позицій.

 

Прояви характеру в професійній діяльності

Відчуває недоліки, суперечності і недієздатність будь-якої системи і вдосконалює її. Вміє доступно пояснити і створити систему організації праці.

Невтомний у роботі. Але щоб реалізувати себе найкращим чином, потребує пояснень щодо мети і суті роботи, які покажуть загальну цілісну картину. Працюючи з конкретними речами, якісно організовує роботу, створює сприятливі умови для її виконання, мобілізує, підтримує дисципліну, порядок. Вимогливий. Контролює хід роботи, надаючи при цьому кожному самостійності. Дозволяє проявляти ініціативу і позбавляє людину зайвої підконтрольності. Приваблює та робота, яка принесе прибуток, шукає найвигідніші варіанти, щоб здійснити її у найкоротший термін.

Акуратний та зібраний працівник. Ощадливо використовує ресурси, не ризикує. Розуміє кориснісь і значимість тієї чи іншої справи і витрачених сил та енергії. Впроваджує розроблену, доведену до досконалості продукцію в масове виробництво. Намагається ліквідувати хаос і створює в суспільстві можливості для функціонування стабільного, регульованого ринку. Виявляє професіоналізм і компетентність. Працює старано, намагається виконати роботу досконально, шліфуючи кожну дрібницю, приваблює не тільки результат, а й сам процес. Виконуючи відповідальну роботу, розраховує на своєчасний початок і  наполегливість. Притримується розпорядку на роботі і вдома, намагається знайти кожній речі своє місце. Все, за що береться ЛСЕ, вдається, і швидко досягає гарних результатів. Збоку видається самовпевненим і самодостатнім. Любить відверте схвалення своєї роботи, ображається, якщо старання не оцінюються.

Упертий - мовчки, незаперечуючи, конче стоїть на своєму, може зробити наперекір навіть заздалегідь оговоренному рішенню, порушити скоординовані дії, інколи всупереч здоровому глузду. Завжди вміло доводить свою правоту, навіть якщо помиляється. Ініціативний, рішучий, відкритий і безхитрісний, сміливо відстоює і захищає свої інтереси та конструктивні ідеї. Керівництва не боїться, іноді навіть може бути агресивним. Схильний до прямого і відкритого висловлювання власних поглядів, що може призвести часом до суперечок. Краще виконує роботу там, де необхідна повна самостійність у прийнятті рішень. Витривалий, наполегливий, працездатний, якщо є матеріальна зацікавленість. Чітко відчуває і дотримується субординації, знає як до кого треба звернутися.

Вибагливий - важко будь у чому вгодити, претензіозний. Якщо чітко не визначить для себе ціль, розпиляється, бажаючи все встигнути зробити одразу, не встигає, нервується, звинувачує інших.

Реаліст. Має стійкий світогляд і вірний своїм поглядам. Жорсткий для себе, але не для інших. Не завжди прислухається до думки підлеглих, або тих, хто не має достатньої кваліфікації. Терплячий - вміє мовчати, стійко переносити фізичні й моральні страждання, прикрості. Навіть коли ситуація вимагає боротися з чимось неприємним, небажаним, буде продовжувати терпіти й при цьому відчувати велику неприязнь до когось або до чогось, але до тих пір, поки не «зірветься». Тоді кардинально вирішує ситуацію раз і назавжди.

Спостережливий і пильний. Постійно потребує активності. Подобаються люди з приємним зовнішнішнім виглядом, охайні, фізично підтягнуті, здорові тілом і духом. Приділяє увагу престижному зовнішньому вигляду, а також фізичним даним. Не терпить в інших розхлябаності у роботі. Має практичний підхід до життя як у матеріальній так і в духовній сферах.

Якщо знаходиться при владі, надає стабільності, впевненості, порядку в роботі. Прагне до благодійної справи, опікунства, заступництва. Влада ЛСЕ не є насильницькою, являє собою довіру, захоплення, любов.


В тему:

Модель психіки ЛСЕ - Штірліц, Шерлок Холмс

4. Логіко-сенсорний Екстраверт, (Адміністратор)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи