Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Телеканал CNN, який втратив багато глядачів, вимагає заборонити телеканал Newsmax TV

Категорія:

Спецтема:

CNN закликає інтернет-провайдерів  «закрити» альтернативні телеканали Newsmax TV та OAN, а також вимагає відключити їх від кабельних мереж трансляції. Брехуни можуть існувати тільки при відсутності альтернативних джерел інформації. 

Телеканал CNN став найбільшим лузером виборчої кампанії 2020 року. Колись CNN був провідним телеканалом, котрий позиціонував себе, як незалежний і нейтральний, на відміну від «консервативного» FoxNews та «прогресивістського» MSNBC. Але у 2016 році CNN вирішив «мочити Трампа». І всі чотири роки телеканал займався відвертим викривленням фактів, оббріхуванням Президента, трансляцією вигадок з «досьє Кристофера Стіла» тощо. Персональна війна проти Дональда Трампа стала ідеєю фікс. Недарма прихильники Трампа на своїх мітингах скандують «CNN sucks!» (CNN – відстій!).

І це не могло не вплинути на рейтинги телеканалу. Глядачі почали залишати CNN і шукати інші, більш адекватні джерела інформації. Одночасно з тим колись консервативний FoxNews при новому керівництві за минулий рік різко хитнувся вліво. На каналі ще залишились пара консервативних дуже рейтингових ведучих, але решта авторських програм та випуски новин вже перетворились на подобу лівацької ахінеї від CNN. Тому і з FoxNews глядач теж почав уходити.

А куди? От тут і настав зоряний час для нещодавно маловідомого, помірковано консервативного і більш-менш прихильного до Дональда Трампа телеканалу Newsmax TV. В останні місяці 2020 року цей донедавна маловідомий телеканал несподівано посів четверту сходинку рейтингу, обігнавши FoxNews і наступаючи на п’яти решті «зубрів».

Вже у кількох своїх передачах лівацький медіа оглядач CNN Олівер Дарсі (Oliver Darcy) вимагає від операторів кабельних мереж не транслювати Newsmax TV. Також він звертається до інтернет-провайдерів  з проханням «закрити» телеканали Newsmax TV та OAN. У вчорашньому шоу «Reliable Sources» (Надійні джерела) на CNN виступав аналітик ЗМІ Брайян Стелтер (Brian Stelter) котрий так само вимагав від кабельних операторів та інтернет-провайдерів «закрити» телеканали Newsmax TV та OAN.

«Нам доведеться розібратися з проблемою OAN та Newsmax», - сказав на цьому шоу Алекс Стамос (Alex Stamos), колишній керівник служби безпеки Facebook, - «Ці компанії мають свободу слова, але я не думаю, що нам потрібно, щоби Verizon, AT&T, Comcast тощо доносили їх до десятків мільйонів будинків». Взагалі, Стамос домовився до того, що ці телеканали необхідно включити до «чорного списку», яким закритий доступ до кабельного телебачення та інтернету.

Несподівану підтримку телеканалам висловив колишній прес-секретар Білого дому в адміністрації Джорджа Буша молодшого Арі Флейшер (Ari Fleischer). Він зауважив:

«Деякі діячі хочуть зняти консервативні ЗМІ з ефіру тому, що вони нібито купилися на виборчі теорії Трампа. На цих підставах, чи не слід знімати з ефіру CNN, ABC, CBS та NBC тому, що вони купилися на теорію змови? Цю цензуру треба припинити!».

І дійсно, CNN чотири роки постійно транслювало «досьє Крістофера Стіла», яке виявилося повною брехнею. То може це саме CNN має бути закрите за брехню? Просто проти CNN ніхто таких вимог не висловлював.

 

Телеканал Newsmax TV можна дивитись через інтернет:

на офіційному сайті телеканалу

на youtube-каналі Newsmax TV

Наші інтереси: 

Треба розуміти, що ліваки завжди самі користуються наявними свободами, але намагаються відібрати ці свободи у інших.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Дивно, що ніхто досить голосно не захищає рівність прав...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Дивно, що ніхто досить голосно не захищає рівність прав...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!