Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лідер Rammstein Тіль Ліндеман заперечив московську пропаганду

Спецтема:

Вокаліст гурту Rammstein Тіль Ліндеман заявив, що фото його футболки з портретом Путіна, поширене у російському сегменті інтернету, - фейкове. Музикант підключив до справи адвокатів.

Фотографія, яку поширили російські ЗМІ, була зроблена в Москві 19 червня, коли Rammstein виступали там з концертом. У російських ЗМІ також курсує заява, приписувана Ліндеману, який нібито сказав: «У Німеччині навіть Анґела Меркель не може похизуватися такою популярністю, як Путін. Він мені подобається, він сильний лідер, а не маріонетка. Я вважаю несправедливими всі ці політичні нападки на вашу країну».

Ліндеман, однак, стверджує, що не говорив цього. «Все це повна нісенітниця! Ми грали в Москві 19 червня. Друзі російського промоутера Еда Раднікова підійшли до мене до початку концерту і тицьнули мені в руку телефон зі словами: «З привітом від Володимира Путіна».

Після цього мене запитали, чи подобається мені Москва. Тоді я підняв великий палець вгору і сказав: «Москва - чудове місто. Ось і все», - цитує Ліндемана його прес-служба.

Газета, проте, зазначає, що зображений на фотографії смартфон із зображенням голови Путіна справжній. Його вартість становить 4500 євро.

Сайт Sputnik опублікував фейкові фото

За повідомленням Bild, Ліндеман в зв'язку з публікацією фальсифікованих фото і заяв, найняв адвокатів. Він також наголосив, що "принципово не робить жодних політичних заяв".

Наші інтереси: 

Гібридна війна. Москалі - патологічні брехуни. Не вір кацапам.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи