Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Легальне працевлаштування в Польщі: перелік вакансій

Якщо не вдається отримати хорошу роботу з нормальним рівнем доходів у своїй країні, можна подумати про такий варіант, як робота в Європі.

Значна кількість українців уже скористалася такою можливістю та поїхала на працю в Польщу. Чому саме Польща? Погодьтеся, кращий варіант для працевлаштування годі й шукати: тут багато вільних робочих місць, зарплата аналогічна полякам, та й мову не потрібно вчити. У будь-якому разі, польська мова зрозуміла, а вивчити кілька основних фраз зможе кожен.

З точки зору розташування ця країна теж самий найкращий варіант для українців. Тому якщо вас також зацікавила робота в Польщі, то не варто зволікати, звертайтеся до кадрової агенції Віза Про і отримуйте можливість працювати офіційно, а значить без усіляких ризиків.

Легальне працевлаштування в Польщі: процедура від А до Я

З’ясуємо, які основні етапи потрібно пройти, аби отримати хорошу роботу в Польщі і не ризикувати.

І етап. Потрібно звернутись до кадрового агентства, у якого є ліцензія. Про наявність ліцензії обов’язково потрібно уточнити у працівників. Ні в якому разі не шукайте вакансії через Інтернет на сайтах пошуку роботи, тоді ви ризикуєте потрапити до шахраїв!

ІІ етап. Звернувшись до кадрової агенції, яка працює офіційно, вам варто назвати свої вимоги до посади, свій досвід роботи, вміння та навички, бажану вакансію. Тоді у агентстві зможуть підібрати для вас кілька пропозицій від роботодавців. Ваше завдання – подумати та обрати одну вакансію, на якій би ви хотіли працювати.

ІІІ етап. Далі роботодавець висилає вам запрошення на роботу, після чого ви маєте змогу відкрити робочу візу в Польщу. Якщо потрібна допомога під час збору документів, вам варто звернутися за допомогою до кадрової агенції.

IV етап. Коли ви отримаєте візу, то зможете підписати з працедавцем контракт та від’їжджати на роботу в Польщу. Перевага роботи по контракту – впевненість у тому, що на вас буде чекати ваше місце, і вам будуть виплачувати зарплату, обумовлену заздалегідь.

Актуальні вакансії у різних сферах

Значна перевага роботи в ЄС – високий рівень зарплати, який пропонують працівникам. А у Польщі перевагою є ще й те, що на більшість посад беруть без знання мови. Погодьтеся, це великий плюс, адже польську мову можна вивчити безпосередньо під час праці у цій країні.

Серед актуальних вакансій, які найбільше підходять для жінок та дівчат: швачка, сортувальниця, пакувальниця, повар, прибиральниця, помічник повара, няня, доглядальниця, покоївка, збиральниця врожаю тощо;

У той же час для чоловіків пропонують такі посади: будівельник, арматурник, електрик, водій, помічник по кухні, збиральник врожаю, столяр, вантажник, різноробочий та ін. За більш детальною інформацією вам краще звертатись до кадрового агентства, де вам допоможуть підібрати вакансію згідно ваших вимог.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи