Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Латвія будує стіну на кордоні з РФ

Латвія приступила до будівництва паркану на кордоні з Росією. Висота огорожі на російсько-латвійському кордоні складе 2,7 метра, не рахуючи колючого дроту

Зміст

Про це 2 березня повідомив начальник Державної служби прикордонної охорони республіки Нормундс Гарбарс.

Він зазначив, що “будь-яку огорожу, за винятком триметрової стіни, можна фізично подолати”. “Цей паркан буде стояти на шляху і змушувати заздалегідь готуватися – наприклад, перерізати або зробити підкоп. Це в свою чергу дасть прикордонникам час, щоб прибути на місце порушення”, – цитує Гарбарса видання Delfi.

У грудні 2015 року повідомлялося, що Латвія приступила до будівництва паркану на кордоні з Росією. Гарбарс уточнив, що загородження направлено на боротьбу з нелегальними мігрантами. “На першому етапі ми вже звели загородження довжиною десять кілометрів в тих місцях, які вважаються найбільш небезпечними і незручними для контролю території”, – розповів він.

Влада планує завершити зведення паркану за чотири роки, а саме загородження на ділянці довжиною 92 кілометри обійдеться бюджету країни в 17 мільйонів євро. Очікується, що паркан буде чергуватися з камерами відеоспостереження і сенсорними системами.

Загальна протяжність Російсько-Латвійського кордону становить близько 270 кілометрів.

 

Наші інтереси: 

Балтійські країни  - приклад для України. У них кордон з Рф значно менший , ніж у нас.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи