Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Курт Волкер про корупцію в Україні та її системні причини

Курт Волкер у розмові в Центрі національної стійкості та розвитку сказав: «Корупція в Україні є великою проблемою, але, на мою думку, вона є лише симптомом більшої проблеми. І більшою проблемою є політична та економічна структура, де занадто мала кількість людей володіє великою кількістю ресурсів, що надає їм величезну економічну владу».

17070802.jpg

Курт Волкер

Що конкретно Курт Волкер розуміє під «політичною та економічною структурою»? Хотілося б сподіватися, що він має на увазі те, що наука називає суспільним устроєм/ладом, і він натякає на радянський суспільний устрій, в якому застряла пострадянська Україна і в якому компартійно-радянська номенклатура переродилася в олігархію, пише Ukrainian Worldwide Information Network.

Лише заміна радянського устрою якісно новим суспільним ладом, заснованим на національних традиціях і звичаях, уможливить втілення в життя того, про що говорить Волкер, і відтак приборкати корупцію.

Засновники Центру національної стійкості та розвитку, очевидно, не готові навіть обговорювати цю тему. 

Нагадаємо, Курт Волкер, який був спеціальним представником Державного департаменту США з питань України за президента Трампа, казав, що В Україні має бути стійка, життєздатна, процвітаюча, сильна демократія.

Наші інтереси: 

Важливо усвідомлювати, що в Україні політична система не є такою, яка б давала можливості розвитку і створювала передумови для процвітання. Добре, що це розуміють наші американські партнери, які спонукають український політичний паразитичний клас до якісних змін.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи