Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кремль залучає іноземних агентів впливу для виправдання свого вторгнення в Україну

Категорія:

Для цього загарбники планують провести “Міжнародний фестиваль молоді” на тимчасово окупованій території України. 

20012201.jpg

Держава-гієна

Як повідомляє Центр національного спротиву, у 2024 році на тимчасово окупованих територіях Луганської області планується проведення “Міжнародного фестивалю молоді”.

Це буде лише одна з регіональних точок проведення пропагандистського заходу Москви. “Міжнародність” фестивалю забезпечать російські агенти впливу й маргінали, яких вербує “россотруднічєство” по всьому світі.

Всього планують набрати посіпак зі 180 країн. На Луганщину привезуть "учасників" з 40 країн, натомість окупаційна адміністрація підготувала 150 колаборантів з місцевої молоді для участі у "фестивалі".

Все це є заходом культурного впливу, який Москва буде продавати власному населенню як підтримку світу своєї агресивної політики в противагу голосуванням в ООН й міжнародній ізоляції.

Зауважимо, що перелік учасників “фестивалю” буде оприлюднений як тільки стане відомим. Кожен учасник буде нести відповідальність за виправдання агресії.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що ворог вміє вести гібридні та інформаційні війни, тож Україні важливо також приділяти увагу інформаційній війні. Потрібно діяти на випередження, а не тільки відбивати атаки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи