Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кондиціонер DAIKIN FTXB60C: опис, характеристики, де купити

Під час вибору кондиціонера – досить легко заплутатись, адже існує неймовірна кількість варіантів від відомих світових виробників.

Кондиціонер, безперечно - один із найдорожчих електроприладів в будинку, але, тим не менш, це варте вкладень, адже він підтримує комфортну температуру в вашому будинку, здатен фільтрувати пил та інші забруднювачі з вулиці, деякі моделі володіють такою функцією, як зволоження повітря в приміщенні.

Вибір надійного кондиціонера

Серед типів кондиціонерів, найбільшою популярністю користуються енергоефективні спліт-системи. При виборі конкретної моделі кондиціонеру, одним з головним параметрів є потужність пристрою – чим більше кімната, тим потужнішим повинен бути кондиціонер. Daikin - один із найбільш відомих виробників найефективніших та енергоефективних кондиціонерів на світовому ринку, і може запропонувати безліч моделей різноманітної потужності. Одним із кращих рішень для створення в будинку затишного мікроклімату та комфортної температури в літню спеку та прохолодну осінь/зиму безперечно є модель кондиціонера daikin ftxb60c/rxb60c, який легко обігріє або охолодить житлове або офісне приміщення до 60 м.кв. Серед переваг вибору цієї моделі є:

  • антикорозійне покриття зовнішнього блоку (blue fin);

  • високоефективний титано-апатитовий фотокаталітичний фільтр внутрішнього блоку для затримання більшості забруднювачів повітря;

  • компактні габарити та невелика вага;

  • низький рівень шуму при роботі – всього 21 Дб (максимальний рівень шуму внутрішнього блоку – 46 Дб);

  • якісний та надійний інверторний компресор;

  • сучасні функції (режим Econo, нічний режим, режим очікування, ергономічний пульт дистанційного управління);

  • конкурентна ціна та висока надійність.

Характеристики кондиціонера daikin ftxb60c/rxb60c

Настінний кондиціонер daikin ftxb60c/rxb60c здатен працювати в таких основних режимах, як обігрів, осушення та фільтрація повітря, охолодження та вентиляція. Серед додаткових режимів, в даному кондиціонері є можливість регулювання швидкості обертання вентилятора. Максимальна споживна потужність складає 1,93 кВт, потужність охолодження – 6,2 кВт, обігріву – 6,4 кВт. Мінімальна температура роботи зовнішнього блоку -15℃.

Кондиціонери Daikin – одні із найкращих спліт-систем на ринку, які стануть ідеальним вибором не тільки для кожного домогосподарства, але і бізнеса, закладів освіти та охорони здоров'я, адже є єдиним володарем сертифікату Національної ради з питань астми.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи