Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Керівник ДУС Борзов отримав квартиру вартістю в 10 млн. гривень

Забезпеченість родини не завадила керівнику Державного управління справами отримати від свого ж відомства квартиру за понад 10 млн грн. І не як службову, а - у власність. 

16062603.png

Сергій Борзов

ДП «Укржитлосервіс», підвідомче Державному управлінню справами, видало свідоцтво на право власності своєму керівнику та всій його родині. Квартира в багатоповерхівці на бульварі Лесі Українки в Києві. Комерційна вартість дарунку ДУСі 2-2,5 тис доларів США за квадрат.

Як з'ясувала Мар'яна Мотрунич в програмі "Наші гроші з Денисом Бігусом" (спільний проект ГО ТОМ14 та каналу 24), забезпечена родина чиновника отримала квартиру в 190 кв.м. задарма.

Сергій Борзов потрапив до Державного управління справами два роки тому як заступник керівника. За півтора тижні після призначення отримав четвертий ранг держслужбовця. З кінця літа 2015 р. Сергій Борзов виконує обов’язки голови ДУС.

До урядової кар’єри Борзов заробляв жартами у складі команди КВН «Вінницькі Перці». Сьогодні керує цілою структурою при Президентові України.

За минулий рік Борзов отримав – 400 тис. грн. доходу, його дружина Ірина – майже мільйон. У задекларованій власності родини чиновника - земельна ділянка, будинок та квартира, комерційна нерухомість в Криму, Тойота Рав 4 та Мерседес Віто. 

Дружина Борзова - Ірина - голова ГО «Розвиток. Розвиток», власниця мережі кафе «Смачний Їжак» та співвласниця готелю в Судаку. Батько Ірини Борзової - Наум Баруля - гуморист, 10 років очолював компанію «АМіК» Олександра Маслякова. Є у співвласниках десятка фірм. Тато Сергія Борзова вже майже 20 років займається програмним забезпеченням, а також є у засновниках фірми, яка спеціалізується на технічному обслуговуванні автотранспорту.

В квартиру вписали не лише голову ДУСі з дружиною, а й додали 4 родичів. Це дозволило збільшити площу отриманого житла. Юрист Анатолій Рибак-Сікорський зауважує, що норма розрахунку: 13,65 кв.м. жилої площі на одну людину. Однак навіть для 6 осіб квартира у 190 квадратних метрів загальної площі (110 - жилої) це перевищення усіх норм. 

За місяць після отримання квартири, дружина Борзова зареєструвала у власність BMW 2016 року випуску. Ринкова вартість такої машини від 40 до 65 тис дол США.

 

 

 

Наші інтереси: 

Ось чому соціальні паразити так рвуться у владу! За рахунок державних коштів можна збагатитися. Відомство називається державне управління справами. Тож держава за гроші платників податків обдаровує паразитичну владну верхівку. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи