Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Казарму у вигляді оберігаючої свастики перебудують. За 600 тисяч зелених.

ВМС США витратять близько 600 тисяч доларів, щоб перебудувати будівлі казарм, що нагадують на супутникових знімках свастику.

Як передає Лента.ru з посиланням на агентство Associated Press, неоднозначна споруда розташована на базі ВМС біля міста Коронадо, штат Каліфорнія. Казарми побудували майже 40 років тому, і особливості архітектури залишалися непоміченими до тих пір, поки супутникові знімки бази не стали доступні будь-якому користувачеві Інтернету за допомогою сервісу Google Maps.

Планується, що в ході реконструкції буде змінено розташування під'їзних доріг і панелей сонячних батарей на даху казарм. Крім того, фахівці проведуть ландшафтні роботи, щоб будівлі менше були схожі на фашистський символ.

"Ми не хочемо, щоб нас асоціювали з чимось таким символічним і огидливим, як свастика", - пояснив співробітник прес-служби Південно-західного командування ВМС США. Правозахисники, що привернули увагу військових до широко обговорюваної в Інтернеті архітектури казарм, закликали вважати інцидент вичерпаним.

Що означає свастика?


---------------------------------------------
В тему:

У Галілеї неподалік міста Мегідо віднайшли арійський хрестиянський храм

Свастика і таємниця імені «Україна»

40 мільйонів років тому Україна була островом

Арійські корені культури давнього Китаю

Олександр Поліщук: «Це дивовижний артефакт Трипільської цивілізації!»

Арійська основа хрестиянства

В Америці виявили оберігаючу свастику на пшеничному полі

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи