Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Канадська провінція Квебек стягуватиме «податок на здоров'я» з жителів, які не вакциновані проти Covid-19

Психопати придумують нові способи примусити людей вколоти собі експериментальну жижу.

Прем’єр-міністр провінції Квебек Франсуа Лего (Francois Legault) заявив, що люди, які не отримали першу дозу вакцини, повинні будуть сплатити «внесок». Величина «внеску» ще не визначена, але буде «значною», - сказав він. Це нововведення буде впроваджено у найближчі тижні.

При тому у Квебеці сьогодні діє комендантська година з 22:00 до 05:00 щодня. А ще минулого тижня уряд провінції оголосив, що для покупки в державних магазинах канабісу та алкогольних напоїв знадобиться підтвердження вакцинації. В провінції вакциновано 85% населення.

Цікаво, що міністр охорони здоров'я Канади Жан-Ів Дюкло (Jean-Yves Duclos), який представляє саме Квебек у Палаті громад, обережно поставився до повідомлення про впровадження такого податку.

«Ми очікуємо подробиць щодо заходу, оголошеного вчора. На федеральному рівні ми продемонстрували, що мандат вакцинації також працює», – сказав він. (В США та Канаді вживають словосполучення «мандат вакцинації», в Європі частіше «сертифікат вакцинації»)

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо (Justin Trudeau) теж обережно поставився до ініціативи Квебеку. Він сказав, що будь-які податки або збори повинні відповідати Закону про здоров’я Канади — федеральному законодавству, яке гарантує загальний доступ до медичної допомоги — і відповідати «правам, які ми всі цінуємо як канадці».

У той час як Квебек впроваджує податок на невакцинованих, інші провінції вишикувались, щоб заявити, що не розглядають впровадження подібних ініціатив. Прем'єр-міністр Саскачевану Скотт Мо (Scott Moe) заявив, що не має наміру розглядати те, що він назвав «податком на податок». Доктор Кіран Мур (Kieran Moore), головний медичний посадовець Онтаріо, сказав, що не рекомендує вводити такий податок. Міністр охорони здоров'я Британської Колумбії Адріан Дікс (Adrian Dix) заявив, що кампанія імунізації в провінції вже пройшла успішно без штрафних санкцій. «Я можу однозначно сказати, що ми не будемо впроваджувати подібні заходи», - сказав він.

До речі, уряд Канади вимагає, щоб всі федеральні держслужбовці були вакциновані. І сьогодні рівень вакцинації серед них складає 99%. В деяких провінціях діє заборона невакцинованим на відвідання барів та ресторанів, а також є обмеження на роботу некритичних бізнесів.

Бажання примусити людей колотися шляхом фінансових репресій є не тільки у Квебеку. Починаючи з кінця січня, греки старше 60 років зобов’язані сплачувати 100 євро щомісячно, якщо вони залишаються невакцинованими. Сінгапур зобов’язав пацієнтів з Covid самостійно оплачувати медичні рахунки, якщо вони не вакциновані.

P.S.

Національний консультативний комітет з імунізації (NACI) Канади рекомендував медичним закладам провінцій бути «обачними» щодо використання Pfizer для людей у віці 30 років і старше, щоб «забезпечити своєчасний і рівний доступ» для молодшої когорти. Хитромудра фраза означає, що треба залишати частину вакцин Pfizer в запасі, щоб колоти молоді від 12 до 29 років - через занепокоєння щодо підвищення рівня міокардиту, що спостерігається при застосуванні вакцини Moderna Spikevax у цій віковій групі.

Нагадаю, що міністерство охорони здоров’я Японії попередило, що вакцини і Moderna, і Pfizer можуть викликати запалення міокарду в молодих чоловіків.

 

Наші інтереси: 

Стежимо за розвитком геноциду. Спектр примусу людей до вакцинації стає ширшим.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Сінгапур зобов’язав пацієнтів з Covid самостійно оплачувати медичні рахунки, якщо вони не вакциновані.

В Україні необхідність самостійно оплачувати медичні рахунки (є підстави вважати, що й оплату лікування так званого Ковід) стала не дуже хорошою традицією багато років тому!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Сінгапур зобов’язав пацієнтів з Covid самостійно оплачувати медичні рахунки, якщо вони не вакциновані.

В Україні необхідність самостійно оплачувати медичні рахунки (є підстави вважати, що й оплату лікування так званого Ковід) стала не дуже хорошою традицією багато років тому!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Який жах! Справді, світ перевернувся з ніг на голову.