Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Канада передала українським медикам десять автомобілів швидкої допомоги

Машини передали з нагоди 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною і Канадою. Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» спільно з посольством Канади та Конгресом українців Канади передали десять автомобілів швидкої допомоги медичним закладам різних областей.

Як розповіли в прес-службі Міністерства закордонних справ України, медичні автомобілі були придбані завдяки фінансовій допомозі уряду Канади.

Автомобілі передали з нагоди 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною і Канадою. У заході взяли участь глава українського МЗС Павло Клімкін, посол Канади в Україні Роман Ващук.

«Перед початком заходу Україні було офіційно передано 10 карет швидкої допомоги, які були придбані і доставлені до Києва завдяки фінансовій допомозі уряду і простих громадян Канади», - зазначили в українському дипломатичному відомстві.

Також український та канадський дипломати висловили сподівання, що україно-канадські дипломатичні відносини будуть динамічно розвиватися.

Нагадаємо, в 2015-му році канадська громада та професійні парамедики передали Міністерству оборони України 4 сучасних автомобіля швидкої допомоги з відповідним обладнанням та медикаментами. 

Наші інтереси: 

Канада, як і деякі інші країни світу, дуже допомагає України. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи