Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 2

Іран, уран і Будапештський меморандум

Категорія:

Іран таємно веде роботи зі створення атомної зброї і не збирається від неї відмовлятися. Оскільки має перед очима приклад України, яка відмовилася від атомної зброї і отримала агресію одного із «гарантів» безпеки.

Інспектори МАГАТЕ виявили в Ірані уран, збагачений до 84%. Збройовий уран має збагачення 90%, в той час, як уран для АЕС має збагачення тільки близько 4%. Тобто, Іран наполегливо веде роботи зі створення збройового урану, тобто зі створення атомної зброї. Коли світові лідери звертаються до всіх країн з проханням дотримуватися Договору про нерозповсюдження атомної зброї, а тому відмовитися від вже наявної зброї або від робіт з її створення – у всіх є одна відповідь: «Україна. Будапештський меморандум». Тобто, щоб повернути довіру до Договору про нерозповсюдження атомної зброї, і щоб країни повірили, що відмова від атомної зброї не послабить їх безпеку – країни-гаранти мають не тільки допомогти Україні захистити свій суверенітет і територіальну цілісність, але й ще дуже жорстко і показово покарати порушника, тобто Російську Федерацію. Без цього жодним обіцянкам і гарантіям не буде віри.

Докладніше див. відео:

 

Наші інтереси: 

Те, що Україна відмовилася від ядерної зброї під обіцянки світових лідерів й отримала агресію одного із «гарантів», в той час, як інші гаранти не стали негайно її захищати – призвело до того, що тепер країни, які таємно мають ядерну зброю або ведуть роботи з її створення не вірять обіцянкам світових лідерів. Для відновлення довіри до Договору про Нерозповсюдження Атомної Зброї світові лідери повинні не тільки захистити й відновити Україну, а ще й демонстративно покарати агресора. Тільки після цього можна буде сподіватися на відновлення довіри до обіцянок світових лідерів. Україна має постійно це озвучувати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Зовсім правильне заключення, Влодку !

 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Зовсім правильне заключення, Влодку !

 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !