Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Інавгураційний комітет США відмовився ухвалювати резолюцію про визнання Джо Байдена обраним Президентом

Категорія:

Спецтема:

Без такої резолюції жодні дії з підготовки до інавгурації наступного президента США не можна починати. А генеральний прокурор штату Техас подав позов до Верховного суду проти чотирьох штатів – Джорджії, Вісконсин, Мічиган та Пенсільванії, у якому йдеться про те, що в цих штатах відбулись порушення виборчого законодавства, тому виборщики від цих штатів не можуть брати участь у колегії виборщиків 14 грудня.

До позову приєднались генеральні прокурори ще 9 штатів. Мотивація – якщо дозволити деяким штатам фальсифікувати вибори, то це призведе до розколу і розпаду США.

Представникам «перехідної команди Байдена» не дозволили зустрічатись з представниками низки американських спецслужб. Офіцер, що представляє військову розвідку, відкритим текстом сказав представникам «перехідної команди»: «Ваш босс вкрав вибори».

8 грудня представників «перехідної команди» вперше пустили до National Security Agency (Агенція з Національної Безпеки), але поки що тільки на загальну розмову. Водночас їх не допускають до військової розвідки та до United States Agency for Global Media (Агенція США з глобальних ЗМІ).

8 грудня відбулося засідання Спільного комітету Конгресу з питань інавгураційних церемоній. Починаючи з 1901 року, цей комітет відповідає за тему інавгурації та розклад заходів. Республіканські лідери Конгресу відхилили резолюцію демократів, яка стверджувала, що Джо Байден є обраним президентом  – повідомляє RedState.com.

Коментує Остап Стахів: 

Наші інтереси: 

Розуміти, що президентські вибори в США ще не завершилися, а Джо Байден, проголошений засобами масової маніпуляції обраним президентом, ще не є обраним президентом США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Від цієї справи чимось тхне

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Від цієї справи чимось тхне