Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ілон Маск подав до суду на владу з вимогою відкрити завод компанії Tesla в Каліфорнії

Американський виробник автомобілів і електроенергії – компанія Tesla – 9 травня подала до суду на владу каліфорнійського округу Аламіда з вимогою відновити роботу закритого через карантин заводу в місті Фрімонт. Засновник компанії Ілон Маск пригрозив у твіттері перенести штаб-квартиру компанії з Каліфорнії в інший штат.

200513-elonmusk-2.jpg

Ілон Рів Маск (англ. Elon Reeve Musk)
Ілон Рів Маск (англ. Elon Reeve Musk); нар. 28 червня 1971, Преторія, ПАР) — інженер, підприємець, винахідник, інвестор, мільярдер.

Днями компанія планувала, що принаймні 30 відсотків співробітників вийдуть на роботу з 8 травня, однак цього не вдалося зробити. Компанія Tesla запевняла, що розробила детальний план повернення до роботи, який передбачає перегородки робочої зони, температурний контроль, вимоги до засобів захисту, суворі протоколи щодо дезінфекції, пише Радіо Свобода.

Влада округу Аламіда заявила про чинність карантинних обмежень щонайменше до кінця травня, вказавши, що тільки критично важливим підприємствам дозволять працювати.

Спочатку адміністрація округу заявляла, що не вважає Tesla таким важливим для життєдіяльності бізнесом. Ілон Маск повідомив, що питання, чи збереже Tesla свою фабрику в Фрімонті, буде залежати від того, «як до Tesla поставляться в майбутньому». Тоді влада округу заявила, що разом з компанією розробляє план гарантування безпеки для тисяч співробітників фабрики. Чиновники висловили сподівання, що досягти угоди вдасться найближчим часом.

Ілон Маск раніше називав паніку через коронавірус «дурістю», а у своєму твіттері 28 квітня поділився матеріалом американської газети The Wall Street Journal, у якому ставиться під сумнів ефективність карантинних заходів.

Наші інтереси: 

Афера з COVID-19 має бути розглянута "під мікроскопом". Цьому може посприяти судовий процес Ілона Маска.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

ілоне!користуйся гарною нагодою.усесвіт закликає впроваджувати у виробництво роботів.магічно підтримую.радію!

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

ілоне!користуйся гарною нагодою.усесвіт закликає впроваджувати у виробництво роботів.магічно підтримую.радію!