Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

Хаймарси для Польщі утричі дешевші, ніж хаймарси для України: причини і наслідки

Категорія:

Чому є різниця в цінах озброєння для України та для країни НАТО? Чому Україна не отримує необхідну номенклатуру зброї? Причина – таємна злочинна домовленість між президентом США Байденом та президентом України Зеленським.

21112302.jpeg

Анатолій Якименко

Зараз у липні з'ясувалося, що Україні не вистачає зброї для наступу, а Зеленський невідомо кого в цьому звинувачує. Але при цьому дякує США за підтримку. Він каже про якусь таємну змову когось проти нас. Але насправді учасниками цієї змови є сам Зеленський та Байден.

Схема завищення вартості зброї була відкатана на Афганістані та на Іракській воєнній кампанії. Ключову роль у корупційних схемах відігравала Демократична партія США. Це підтверджує і Пьотр Кульпа, відомий польський політолог, юрист, викладач, член уряду Польщі, заступник держ.секретаря Польщі, магістр ділового адміністрування.

Чому так і не запрацював лендліз в Україні? Тому що на ньому не можна нічого вкрасти. Обом сторонам.

Нагадаємо, що закон про лендліз запропонували до схвалення в Конгресі США республіканці, а президент Байден після довгого відтягування підписав його 9 травня 2022 року.

Так звані українські ЗМІ нам розказували, що республіканці США проти надання допомоги Україні. Це – неправда. Правда в тому, що республіканці були проти корупції й оборудок адміністрації Байдена.

 

Наші інтереси: 

Причина, чому не запрацював лендліз, про що ми понад рік писали, починає нарешті доходити до все більшого числа українців.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи