Зображення користувача Майя Українська.
Майя Українська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хай квітує рідна Україна.

Весна є весна! Мінлива...Але все тепліше стає, все більше квітує первоцвітів, розгойдуються вітром сережки. З бруньок ось-ось з"являться листочки молоді нові, і квіточки.  Трава зеленим килимом вкриє землю. Зрадіють правічні ліси, уквітчані молодою зеленню. Зачекалося довкілля нас, то ж ми всі разом виходимо і збираємо минулорічне сміття, яке лишилося на луках, берегах річок, плаває у водоймах. Прибираємо усім миром: від малого до великого. Відчуваємо радість, дивлячись на траву по якій можна буде бігати навіть босоніж. Хай роса трав оздоровлює тіло, душу, дух. Адже ми українці, в нас дух український! А український дух безсмертний!

Працюємо і радіємо з надією і вірою: все буде добре! Наше щастя в нас самих. І тоді обдарує нас Сонце літнім лагідним теплом, Земля смачними життєдайними плодами. Зрадіє Всесвіт, почує нас Бог, бажання наші благородні. А бажання в кожного різні... Хай здійсняться світлі, сонячні, шляхетні, правильні, вірні, гуманні! Тоді почує їх Усесвіт. Бо такі бажання  створюють гармонію з бажанням інших.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Хай буде!

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Хай буде!

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)