Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Голосування ногами: американці втікають з міст, керованих демократами

Категорія:

Нещодавній злив даних на рівні округів від Бюро перепису населення показує, що великі американські міста лівого спрямування продовжують втрачати населення ще довго після завершення пандемії COVID. Людей, які шукають кращого місця для життя, не відлякує той факт, що там дозволено відкрите носіння вогнепальної зброї, майже повна заборона абортів і страта через розстріл.

Наприклад, округ Лос-Анджелес, штат Каліфорнія, втратив 293 тисячі жителів з часу останнього перепису населення 1 квітня 2020 року і продовжує втрачати населення за останньою оцінкою, пише Washington Examiner.

За той самий проміжок часу округ Кук, штат Іллінойс (де знаходиться Чикаго), втратив 166 тисяч. П'ять районів Нью-Йорка втратили загалом 471 тисячу. Сан-Франциско втратив 66 тисяч осіб, або 7,6% свого населення. Округ Філадельфія, штат Пенсильванія, втратив 37 тисяч.

Навіть раніше швидко зростаючий округ Колумбія втратив близько 18 тисяч людей за цей дворічний період.

Хоча міста втрачають людей нерівномірно. Мангеттен в Нью-Йорку є одним з місць, де населення хоча б трохи відновилося у 2022 році. Але історія майже однакова, куди б ви не подивилися.

Високі податки, погані послуги та зниження рівня громадської безпеки роблять багато великих міст несприятливими для життя. Люди не завжди переїжджають до нових штатів, але вони часто виїжджають з поганих міст.

Для батьків ситуація є надзвичайною. Мало того, що школи у багатьох великих містах жахливі, так ще й просто небезпечно виховувати дітей у такому середовищі. У Вашингтоні, округ Колумбія, звичайна туристка не може безпечно залишитися у своєму готельному номері, щоб не бути вбитою професійним злочинцем, який має сидіти у в'язниці. Це – прямий наслідок того, що прокурори та судді, які м'яко ставляться до злочинів, випускають на волю закоренілих злочинців і людей з серйозними невиліковними психічними розладами.

Тож де люди будуть жити? Вони переїдуть до нових і краще керованих міст у сухих пустельних місцях, таких як Бойсе і Меридіан, штат Айдахо. Попри те, що кажуть демократи, людей, які шукають кращого місця для життя, не відлякує той факт, що в цьому штаті дозволено відкрите носіння вогнепальної зброї, майже повна заборона абортів і страта через розстріл. Навіть якщо це не є політичною позицією більшості в США, більшість людей вважають, що це набагато краще, ніж жити серед брудних таборів безхатченків, насильства та залякувань з боку антифа в Портленді, Лос-Анджелесі чи Сан-Франциско.

Люди також переїжджають до Монтани, Юти, Аризони, Теннессі, Кароліни, Флориди й Техасу. Тому що це місця, де вони можуть розраховувати на сприятливе бізнес-середовище і на те, що їхні податки не будуть витрачені даремно.

Зрештою, саме це і є справжньою "інклюзією". Йдеться не про тиражування перформативної маячні, яку розкручують ліві, а про створення місця, де люди хочуть бути. Якби губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом (демократ) пригрозив сьогодні побудувати стіну в межах міста Сан-Франциско, куди б рушив потік біженців? Назовні.

Створіть середовище, де люди та сім'ї можуть рости, процвітати й виховувати дітей, тоді вони переїдуть до нас.

Створіть середовище, де робітники виснажуються під високими податками, бізнес задихається в бюрократичній тяганині, а жорстокі злочинці отримують свободу дій, щоб тероризувати пересічних мешканців на вулицях, – і вони зроблять все, щоб виїхати.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що США – країна неоднорідна. В кожному штаті – свої закони, правила, традиції. Після оголошення так званої пандемії люди почали виїжджати з Нью-Йорка та Каліфорнії, в яких були безумні обмеження та пресинг, у штати, де не було ковідних обмежень взагалі. Розуміємо, що Демократична партія США вироджується і перетворюється на соціалістичну партію, не стримуючи бажання контролювати американців і маніпулювати їхньою думкою заради влади.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Отже, це означає, що «сині» штати матимуть більше голосів на виборах:))

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Отже, це означає, що «сині» штати матимуть більше голосів на виборах:))

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Останні кілька років видалися на рідкість важкими для американських мегаполісів. Вони пережили пандемію, погроми БЛМ, зліт злочинності – зі зростанням числа одних тільки вбивств на 44% за два роки (https://www.cbsnews.com/news/homicides-2021-increase-council-on-criminal-justice/), масовий відтік населення і явний занепад.

Порівняння активності використання мобільного зв'язку показує (https://www.dailymail.co.uk/news/article-12046735/Crime-ridden-San-Francisco-St-Louis-Portland-deserted-downtowns-bounce-back.html) дуже гнітючу картину. Наприклад, у Сан-Франциско вона становить 32% від показників останньої "мирної" зими - 2019-2020 років. У Сент-Луїсі - 38%, а в Портленді, Індіанаполісі та Міннеаполісі – по 40-41%. У ці міста більш ніж половина населення так і не повернулася.

Все, що робиться з власної волі, – добро!