Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Глибинна церква діє спільно з диявольською глибинною державою – архієпископ Карло Марія Вігано про вибори в США

Категорія:

Спецтема:

Верхівка католицької церкви підтримує «другого католицького президента в історії Сполучених Штатів», хоча Байден виступає за аборти, ЛГБТ та антикатолицький глобалізм.  Ковід і Байден – це дві фікції.

20122701.jpg

Архієпископ Карло Марія Вігано

Світ, у якому ми живемо, є, якщо використовувати вираз з Євангелія, «розділеним у собі» (Мт 12:25). Мені здається, цей поділ складається з розколу між реальністю та вигадкою: об’єктивна реальність з одного боку та медійна вигадка з іншого, пише у своїй статті Архієпископ Карло Марія Вігано (Carlo Maria Viganò) на News dell'Osservatorio.

Це, безумовно, стосується пандемії, яка використовується як інструмент соціальної інженерії, що є інструментом Великого перезавантаження. Але ще більше це стосується сюрреалістичної американської політичної ситуації, в якій докази колосальної фальсифікації виборів цензуруються ЗМІ, які проголошують перемогу Джо Байдена як здійснений факт.

Реальність ковіда відверто контрастує з тим, що мейнстримні ЗМІ хочуть, щоб ми вірили. Але цього недостатньо, щоб зруйнувати той гротескний замок брехні, у який хочуть загнати більшість покірного населення.

Подібним чином реальність фальсифікацій на виборах, грубих порушень правил та систематична фальсифікація результатів контрастує з історією, яку нам розповідають інформаційні гіганти, які кажуть, що Джо Байден є новим президентом Сполучених Штатів.

І так повинно бути: нема альтернатив ані історії з сезонним грипом, який, як припускають, лютує з руйнівною силою і спричинив таку ж кількість смертей, що і минулого року, ані неминучості обрання кандидата, який корумпований і підпорядкований глибинній державі. Насправді Байден уже пообіцяв відновити локдаун.

Реальність більше не має значення: абсолютно нема значення, коли вона стоїть між задуманим планом і його реалізацією. Ковід і Байден – це дві голограми, два штучні утворення, готові періодично пристосовуватись до можливих потреб або відповідно замінювати їх при необхідності на Ковід-21 і Камалу Гарріс. Звинувачення в безвідповідальності, які кидають прихильникам Трампа за проведення мітингів, зникають, як тільки прихильники Байдена збираються на вулицях, як це вже траплялося з демонстраціями BLM.

Те, що є злочином для одних, дозволено іншим: без пояснень, без логіки, без раціональності. Сам факт перебування на лівому боці, голосування за Байдена, надягання маски – це пропуск щоб робити будь-що, в той час, як перебування на правому боці, голосування за Трампа або питання щодо ефективності масок є достатнім для засудження та страти, що не вимагає жодних доказів або судового розгляду: їм ipso facto навішують ярлики фашистів, сувереністів, популістів, заперечувачів. І припускається, що тим, на кого навісили ці соціальні клейма, слід просто мовчки відступитися.

Таким чином, ми повертаємося до того поділу між добрими людьми та злими людьми, який висміюється, коли його використовує одна сторона – наша – і навпаки, вважається беззаперечним постулатом, коли використовується нашими супротивниками. Ми переконались у цьому, читаючи зневажливі коментарі у відповідь на мої слова про «дітей Світла» та «дітей темряви», наче мій «апокаліптичний тон» був плодом шаленого божевільного розуму, а не простим спостереженням за реальністю. Але зневажливо відкидаючи цей біблійний поділ людства, вони насправді підтвердили його і обмежили тільки для себе право надавати печатку соціальної, політичної та релігійної легітимності.

Вони добрі, навіть якщо вони підтримують вбивство невинних,  – і вони припускають, що ми повинні забути про це. Вони підтримують демократію, навіть якщо для того, щоб перемогти на виборах, вони завжди вдаватимуться до обману та шахрайства, навіть до відверто очевидного шахрайства. Вони є захисниками свободи, навіть якщо позбавляють нас її день за днем. Вони об'єктивні та чесні, навіть якщо їхня корупція та їхні злочини зараз очевидні навіть для сліпих. Догма, яку вони зневажають та яку висміюють в інших, є незаперечною і безсумнівною, коли саме вони її просувають.

Але, як я вже говорив раніше, вони забувають про дрібну деталь, особливість, яку вони не можуть зрозуміти: Істина існує в собі; вона існує незалежно від того, чи є хтось, хто в неї вірить, бо Правда має в собі, онтологічно, свою причину чинності. Не можна заперечувати Правду, тому що вона є символом Бога; вона – це Сам Бог. І все, що є правдою, бере участь у цій першості над брехнею. Таким чином, ми можемо бути теологічно та філософсько впевнені, що години цих обманів пораховані, тому що буде достатньо, щоб пролити на них світло, і вони зазнають краху. Точно як Світло і темрява. Тож хай проллється світло на обмани Байдена та демократів без жодного кроку назад: шахрайство, яке вони задумали проти президента Трампа та проти Америки, не залишиться надовго, як і всесвітнє шахрайство з ковідом, відповідальність китайської диктатури, співучасть корупціонерів і зрадників та поневолення глибинної церкви. Tout se tient [Все складається докупи].

У цій панорамі систематично побудованої брехні, яку ЗМІ поширюють із тривожним нахабством, обрання Джо Байдена є не тільки бажаним, але й вважається необхідним, а отже, правдивим і тому остаточним. Навіть якщо підрахунок голосів не завершено; навіть якщо перевірка голосів і перерахунок голосів тільки починаються; навіть незважаючи на те, що позови про шахрайство були подані лише щойно. Байден повинен стати президентом, тому що вони це вже вирішили: голосування американського народу є дійсним лише в тому випадку, якщо воно ратифіковане – інакше воно буде "переосмислено", відхилено як девіація плебісциту, популізм і фашизм.

Тому не дивно, що демократи мають такий грубий і бурхливий ентузіазм щодо свого кандидата, а також те, що засоби масової інформації та офіційні коментатори мають таке нестримне задоволення, а політичні лідери з усього світу висловлюють свою підтримку і підлесливу підкореність глибинній державі.

Ми спостерігаємо за перегонами, щоб побачити, хто прийде першим, хто проштовхується та показує себе у вигідному світлі. Тож можна побачити, що вони завжди вірили в нищівну перемогу демократичної маріонетки.

Але, якщо ми розуміємо, що низькопоклонство світових глав держав і партійних секретарів – це просто частина банального сценарію світових ліваків, нас, відверто кажучи, непокоять декларації Конференції католицьких єпископів США, негайно перепубліковані Ватиканськими новинами, що самі маючи підмочену репутацію підтримують "другого католицького президента в історії Сполучених Штатів". Вони, мабуть, забули про таку нікчемну деталь, що Байден жадібно підтримує аборти, є прихильником ідеології ЛГБТ та антикатолицького глобалізму.

Архієпископ Лос-Анджелеса Хосе Гомес, оскверняючи пам'ять мучеників Крістероса з його рідної країни, прямо каже: "Американський народ висловився". Шахрайства, які були викриті та доведені, мало що значать: настирлива формальність голосування, сфальсифікована тисячами способами, тепер повинна вважатись завершеною на користь прапороносця узгодженої загальноприйнятої думки.

Ми читали, не без огиди та відрази, пости Джеймса Мартіна, S.J. та усіх придворних, які б'ють копитами, щоб впрягтися у колісницю Байдена і взяти участь у його ефемерному тріумфі. Ті, хто не погоджується, ті, хто просить пояснити, ті, хто звертається до закону, щоб захистити свої права, не мають жодної легітимності й повинні мовчати, подавати у відставку і зникати. А точніше: їх треба «об’єднати» з гучним хором, який аплодує та посміхається. Ті, хто цього не приймає, погрожують демократії та мають бути вигнані з суспільства. Як бачимо, все ще є дві сторони, але цього разу вони – законні та беззаперечні, тому що це вони їх нав'язали.

У цій панорамі систематично побудованої брехні, яку ЗМІ поширюють із тривожним нахабством, обрання Джо Байдена є не тільки бажаним, але й вважається необхідним, а отже, правдивим і тому остаточним. Навіть якщо підрахунок голосів не завершено; навіть якщо перевірка голосів і перерахунок голосів тільки починаються; навіть попри те, що позови про шахрайство були подані лише щойно. Байден повинен стати президентом, тому що вони це вже вирішили: голосування американського народу є дійсним лише в тому випадку, якщо воно ратифіковане – інакше воно буде "переосмислено", відхилено як дрейф плебісциту, популізм і фашизм.

Тому не дивно, що демократи мають такий грубий і бурхливий ентузіазм щодо свого кандидата in pectore, а також те, що засоби масової інформації та офіційні коментатори мають таке нестримне задоволення, а політичні лідери з усього світу висловлюють свою підтримку і підлесливу підкореність глибинній державі.

Ми спостерігаємо за перегонами, щоб побачити, хто прийде першим, хто проштовхується та показує себе у вигідному світлі. Тож можна побачити, що вони завжди вірили в нищівну перемогу демократичної маріонетки.

Але, якщо ми розуміємо, що низькопоклонство світових глав держав і партійних секретарів – це просто частина банального сценарію світових ліваків, нас, відверто кажучи, непокоїть декларації Конференції католицьких єпископів США (USCCB), негайно перепубліковані Ватиканськими новинами, що самі маючи підмочену репутацію підтримують "другого католицького президента в історії Сполучених Штатів". Вони, мабуть, забули про таку нікчемну деталь, що Байден жадібно підтримує аборти, є прихильником ідеології ЛГБТ та антикатолицького глобалізму.

Архієпископ Лос-Анджелеса Хосе Гомес, оскверняючи пам'ять мучеників Крістероса з його рідної країни, прямо каже: "Американський народ висловився". Шахрайства, які були викриті та доведені, мало що значать: настирлива формальність голосування, сфальсифікована тисячами способами, тепер повинна вважатись завершеною на користь прапороносця узгодженої загальноприйнятої думки.

Ми читали, не без огиди та відрази, пости Джеймса Мартіна, S.J. та усіх придворних, які б'ють копитами, щоб впрягтися у колісницю Байдена і взяти участь у його ефемерному тріумфі. Ті, хто не погоджується, ті, хто просить пояснити, ті, хто звертається до закону, щоб захистити свої права, не мають жодної легітимності й повинні мовчати, подавати у відставку і зникати. А точніше: їх треба «об’єднати» з гучним хором, який аплодує та посміхається. Ті, хто не цього приймає, погрожують демократії та мають бути вигнані з суспільства. Як бачимо, все ще є дві сторони, але цього разу вони – законні та беззаперечні, тому що це вони їх нав'язали.

Показовим є те, що Конференція католицьких єпископів США (USCCB) та «Планове батьківство» висловлюють своє задоволення передбачуваною перемогою на виборах однієї й тої ж людини. Ця одностайність консенсусу нагадує фанатичну підтримку масонських лож з нагоди обрання Хорхе Маріо Берголіо (папа Франциск. – НО), що також не було вільним від шахрайства в Конклаві й було однаково бажаним для глибинної держави, як ми добре знаємо з електронних листів Джона Подести та через зв’язки Теодора Маккаріка та його колег з демократами та з самим Байденом. Дуже приємна маленька група приятелів, без сумніву.

Цими словами USCCB підтверджується та запечатується pactum sceleris [змова для вчинення злочину] між глибинною державою та глибинною церквою, поневолення найвищих рівнів католицької ієрархії до Нового світового порядку, заперечення вчення Христа і доктрини Церкви. Зауваження цього є першим, обов’язковим кроком для того, щоб зрозуміти складність нинішніх подій та розглянути їх у надприродній, есхатологічній перспективі. Ми знаємо, справді твердо віримо, що Христос – єдине справжнє Світло світу – вже переміг темряву, що його затуляє.

Американські католики мусять примножувати свої молитви та благати Господа про особливий захист президента США. Я прошу священників, особливо, в ці дні, читати Екзорцизм проти сатани та ангелів-відступників та святкувати Вотивну Месу Pro Defensione ab hostibus. Будемо впевнено просити втручання Пресвятої Діви Марії, чиєму Непорочному Серцю ми офіруємо Сполучені Штати Америки та весь світ.

Наші інтереси: 

Правда переможе. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Дуже цікаво.

Але в тексті є абзаци що повторюються.

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Паразитична глибинна церква підтримала паразитичну глибинну державу. Солідарність етатичних диктатур.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це написав Carlo Maria Viganò – архієпископ католицької церкви, який служив Апостольським нунцієм в США з 2011 до 2016 року, а перед тим обіймав посаду генерального секретаря губернаторства Держави Ватикан з 2009 до 2011 року. Серйозна і авторитетна людина.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

До речі, заборона одним, чужим, робити так, як роблять інші, але свої, - зветься подвійними стандартами. Це - одна з головних ознак хуцпи.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Дуже цікаво.

Але в тексті є абзаци що повторюються.