Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Генпрокуратура Філіппін повідомила, що офіційна кількість убитих вакциною дітей виросла до 153 – і це лише верхівка айсбергу

 24 лютого Генеральна прокуратура Філіппін повідомила, що офіційна кількість дітей вбитих вакциною Dengvaxia від тропічної інфекції денге виробництва французької фармкорпорації Sanofi виросла до 153-х. До летальних наслідків цієї псевдо-профілактичної отрути щойно додався 13-річний хлопчик, який перед смертю отримав лише одну дозу.

Голова відомства Persida Rueda-Acosta додала, що на особи, які стояли за держзакупівлею і масовим використанням цих вакцин, очікують додаткові юридичні справи, повідомляє Захар Мілютін на своїй сторінці у Фейсбук.

В статті місцевого видання Manila Standart також вказано, що екс-голові філіппінського МОЗу та ще кільком посадовцям від здоров'я 21/02/2020 прокуратурою нарешті було висунуто перше звинувачення в "необачності, що призвела до вбивства восьми дітей, які загинули після введення вакцини Dengvaxia".

Нагадаю, що на початку 2018 року на Філіппінах, а також в Бразилії розгорівся черговий серйозний вакцинний скандал.

З'ясувалось, що вакцинація від гарячки денге має наслідком важче протікання хвороби, численні ускладнення та смерті.

З тим, що вакцина для частини реципієнтів робить хворобу серйознішою та небезпечнішою з часом погодився і сам виробник - Sanofi.

Вакцинні кампанії в обох країнах було зупинено, а Філіппіни висунули фармкорпорації вимогу повернути витрачені на цю горе-профілактику 60 млн. євро.

Пізніше почали з'являтись повідомлення про численні летальні жертви.

01.03.2019 влада Філіппін висунула кримінальні звинувачення шістьом працівникам французької фармкорпорації Sanofi у зв'язку зі смертю через вакцинацію як мінімум 14 місцевих дітей.

Місцеві активісти, батьки та навіть посадовці говорять, що офіційні цифри від прокуратури - лише верхівка айсбергу, а реальна кількість жертв 700 тисяч доз цієї отрути, що встигли там уколоти, набагато більша.

Наші інтереси: 

Розуміти, що вакцина може бути небезпечнішою за хворобу. Вакцинацію дуже просто втюхати наляканому люду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи