Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Фанати «зеленого повороту», захопивши владу, обвалили енергетику США всього за півтора року

Категорія:

6 червня 2022 року президент США Джо Байден оголосив надзвичайну ситуацію та дозвіл на тимчасове продовження терміну на безмитне ввезення сонячних елементів та модулів із Південно-Східної Азії.

«В останні роки переважна більшість сонячних модулів, встановлених у Сполучених Штатах, були імпортовані, причому приблизно три чверті імпортованих модулів у 2020 році складали модулі із Південно-Східної Азії. Однак останнім часом Сполучені Штати не можуть імпортувати сонячні модулі до США в достатній кількості для забезпечення додаткових сонячних потужностей, необхідних для досягнення цілей у галузі клімату та чистої енергії, забезпечення достатності ресурсів електромережі та допомоги у боротьбі зі зростанням цін на енергію. [...] ТОМУ, Я, ДЖОЗЕФ Р. БАЙДЕН-МОЛОДШИЙ, Президент Сполучених Штатів, повноваженнями, наданими мені Конституцією та законами Сполучених Штатів Америки, у тому числі розділом 318(а) Закону про тарифи від 1930 р., з поправками, 19 U.S.C. 1318(a), оголошую надзвичайну ситуацію через наявність загрози недостатності потужностей з вироблення електроенергії для задоволення очікуваного споживчого попиту». Ось як це коментує відомий нам письменник Олександр Розов.

Це – небачений і неймовірний всесвітній сором для всієї американської економіко-політичної системи. Найбільша економіка світу, одна з найбільш промислово розвинених країн, яка має до того ж усі види енергоносіїв (вугілля, нафту, газ, уран) за неповні півтора року доведена до енергетичного обвалу, властивого банановим республікам. Але це ще не все.

Що за логікою слід робити президентові США при виявленні нездатності "зеленої енергетики" (заявленої стратегічно пріоритетною) забезпечити країну електрикою?

РЕМАРКА: незалежні експерти передбачали, що так буде, і наводили розрахунки, які показують: відновлювані джерела енергії (ВДЕ) годяться (і то з застереженнями) лише для електропостачання локальних побутових об'єктів, а не для великих промислових споживачів. Припустимо, що президент повірив не їм, а фанатам "зеленого повороту". АЛЕ ТЕПЕР ЦЕ вже не передбачення незалежних експертів, тепер це вже доконаний ФАКТ!

Отже: за логікою президенту слід було б оголосити:

– До біса всі обмеження на емісію CO2! Розконсервуйте всі нафтогазові свердловини та вугільні розрізи! Розконсервуйте усі паливні електростанції!

– До біса всі побори за емісію CO2! Оптимальний податковий режим усім, хто видає кіловати в електромережу.

– До біса всі субсидії на ВДЕ! Більше ні цента на цю провальну авантюру!

– До біса все стимулювання випуску, купівлі та експлуатації електромобілів! Нема чого забирати електрику з мережі, якщо можна їздити на мінеральному паливі (причому об'єктивно дешевше, ніж їздити на електриці)!

Що робить президент натомість? Дає режим максимального сприяння китайським виробникам сонячних панелей, щоб вони продовжували отримувати надприбутки від продажу в Америці цих безглуздих імітацій енерговиробництва.

ДО РЕЧІ, нагадаємо:

10 грудня 2020, Китайське досьє: США вивчають зв'язок Гантера Байдена з КНР. Мін'юст США почав розслідувати іноземні зв'язки сина Джо Байдена. Гантер Байден знову опинився в центрі міжнародного скандалу – Мін'юст США вивчає його зв'язок із Китаєм. Розслідування ґрунтується на «підозрілих іноземних транзакціях», грошах із КНР та інших країн. Байден-молодший раніше залишив управління компанії BHR, яку підтримує китайська влада.

Наші інтереси: 

Ліві психопати показали свою тупість і брехливість. Афера з "зеленим поворотом" є корупційною оборудкою, яка швидко руйнує енергетичну безпеку держави.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Замість того, щоб відмовитися від брудної сонячної енергетики і перейти на природне паливо, психопати вимагають ще більше китайських сонячних панелей. З одного боку, чистої води корупція. З другого, психопати ніколи добровільно не визнають своїх помилок і не вибачаються.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Замість того, щоб відмовитися від брудної сонячної енергетики і перейти на природне паливо, психопати вимагають ще більше китайських сонячних панелей. З одного боку, чистої води корупція. З другого, психопати ніколи добровільно не визнають своїх помилок і не вибачаються.

Все, що робиться з власної волі, – добро!