Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Етнічний фактор спрацював. Греція відправить Україні оборонне озброєння

Категорія:

"Православні бомби вбили православних греків". Греція вирішила відправити до України оборонне озброєння та гуманітарну допомогу після того, як російські окупанти вбили у Маріуполі 10 українців грецького походження.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на The Guardian, яке посилається на офіс прем'єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса.

Два військово-транспортні літаки повинні були вилетіти до Польщі в неділю, повідомили в офісі прем'єр-міністра Кіріакоса Міцотакіса, не повідомивши подробиць про те, яке обладнання вони будуть перевозити. Також сьогодні має бути відправлена ​​окрема партія гуманітарної допомоги.

Натомість російські окупанти заявили, що вони нібито нікого не вбивали. У відповідь у неділю речник МЗС Греції Александрос Папайоанну звинуватив посольство у "фейкових новинах". "Православні бомби вбили православних етнічних греків", – сказав він.

Також у неділю Афіни викликали посла Росії в МЗС Греції.

26 лютого прем'єр-міністр Греції повідомив, що російські окупанти поблизу Маріуполя під час бомбардування вбили 10 етнічних греків.

"10 невинних мирних жителів грецького походження загинули внаслідок ударів російської авіації поблизу Маріуполя. Припиніть бомбардування зараз!", – написав Кіріакос Міцотакіс у своєму Твіттері.

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями російсько-української війни 2022 року.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи