Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Джорджія, Теннессі й Південна Кароліна відкривають бізнес і громадські місця

Мешканцям Джорджії (США) дозволять у п’ятницю повернутися в тренажерний зал та відвідувати перукарню: робити стрижки, педикюр, масаж і навіть татуювання. Наступного понеділка відкриються ресторани та кінотеатри.

20042303.png

Губернатор Джорджії Брайян Кемп

З таким повідомленням губернатор Джорджії Брайан Кемп приєднався до посадовців інших штатів, які йдуть до зменшення обмежень, спрямованих на стримування поширення коронавірусу, попри те, що спалах тільки починає вражати деякі частини країни, пише The New York Times.

Не дає спокою The New York Times й заява губернатора Теннессі, який сказав, що не буде продовжувати наказ "безпечніше вдома" (“safer-at-home” order), чинність якого  закінчується 30 квітня. 

За словами його офісу, "переважній більшості підприємств у 89 округах" буде дозволено знову відкритись 1 травня.

Очікується, що компанії в Огайо також відкриються 1 травня.

"Ми робитимемо те, що вважаємо правильним. Що я вважаю правильним це спробувати знову запустити економіку", заявив у неділю в ефірі NBC "Meet the Press" губернатор Майк ДеВайн з Огайо. Він зауважив, що робити це будуть "дуже-дуже обережно, так що у нас не помре багато людей".

У Південній Кароліні губернатор Генрі Макмастер, республіканець, заявив у понеділок, що універмаги та деякі інші магазини роздрібної торгівлі будуть відкриті вже у вівторок, але вони повинні дотримуватися правил соціального дистанціонування. Люди також зможуть отримати доступ до громадських пляжів.

Зауважимо, що йдеться про вівторок, 21 квітня. Ось як виглядає пляж Гарден-Сіті в Південній Кароліні у вівторок, 21 квітня, через декілька хвилин після його відкриття.

Пляж у Південній Кароліні
People descended upon Garden City's beach in South Carolina Tuesday, within minutes of an executive order taking effect that allows beaches to reopen if local leaders allow it. Other nearby beaches remain closed. Gavin Jackson/SCETV

Однак на 21 квітня відкрилися не всі пляжі, зауважив автор фото Гевін Джексон.

Наші інтереси: 

Дивитися на розумні дії США і брати приклад з адекватних політиків.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи