Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Зустріч з Митрополитом Іоаном: духовно-патріотичне виховання – першочергове завдання сьогодення

Світ:

Налагоджується і розширюється співпраця на ниві духовно-патріотичного виховання громадських організацій і Синодального управління військового духовенства УПЦ КП.

02img-d9cf346b6dd600e04f01621a0ea70ec7-v.jpg

Валерій Сохін, Володимир Федько, Митрополит Іоан, Анатолій Хоменко

Сьогодні, 10 грудня 2018 року, Володимир Федько і Валерій Сохін, керівники Військово-історичного Товариства «СПАДЩИНА» та Анатолій Хоменко, керівник Благодійної організації «Щит України», мали робочу зустріч з Митрополитом Іоаном, Головою Синодального управління військового духовенства УПЦ Київського Патріархату.

На зустрічі обговорювалися питання духовно-патріотичного виховання; взаємодії наших організацій з СУВД; налагодженню роботи створеного нами при Переяслав-Хмельницькому міському відділенні міжнародної громадської організації «Міжнародна Академія Козацтва», «Східне відділення Академії розвитку козацтва» Головного Координаційного Центру по духовно-патріотичній роботі; залученню до спільної діяльності на ниві духовно-патріотичного виховання козацьких організацій України.

 


Наступного дня, 11 грудня, ми зустрілися з Віктором Закіровим, президентом Переяслав-Хмельницького міського відділення організації, і обговорили питання і проблеми, яких ми торкалися на зустрічі з Митрополитом Іоаном, Головою СУВД УПЦ КП, та подальшу роботу Головного Координаційного Центру по духовно-патріотичній роботі.


Валерій Сохін, Віктор Закіров, Володимир Федько.


Довідка:

Переяслав-Хмельницьке міське відділення міжнародної громадської організації «Міжнародна Академія Козацтва», «Східне відділення Академії розвитку козацтва» є міським відділенням міжнародної громадської організації «Міжнародна Академія Козацтва», яке об’єднує на добровільних засадах провідних вчених, спеціалістів, що працюють у різних регіонах та галузях народного господарства з метою ефективного використання їх творчого потенціалу.

21 вересня 2018 року наказом президента міського відділення було створено Головний Координаційний Центр по духовно-патріотичній роботі, керівниками якого були призначені:

  • Хоменко А. Г., голова БО «Щит Батьківщини»  – голова Центру;
  • Сохін В. В., заступник Голови ВІТ «СПАДЩИНА» - заступник Голови Центру;
  • Федько В. Ф., Голова ВІТ «СПАДЩИНА» - заступник Голови Центру, начальник інформаційно-аналітичного управління Центру.  

Наші інтереси: 

Ростити духовно і фізично здорове покоління!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи