Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дракон Шварца і Nasmork Vulgaris: як вакцинатори захищають свою корона-аферу

Світ:

Що більше читаємо пояснення офіційних осіб з приводу т. зв. COVID-19, локдауна і вакцинації, то сильніше це нагадує п'єсу-памфлет "Дракон" Шварца, а саме – сцену битви триголового правителя-дракона з невидимим Ланселотом.

Щось починає бити літаючого дракона й ганяти його по небу. Влада реагує – забороняє громадянам дивитися вгору. Потім на землю падає відрубана голова дракона. Влада зачитує комюніке, що дві голови більше, ніж три, – пише письменник Олександр Розов

Падає відрубана друга голова дракона. Влада зачитує комюніке про те, що одна голова – це логічно й гуманно. І коли падає відрубана третя (остання) голова, починається повна плутанина. В небі явний дефіцит голів, нічого розумного не робиться, а тільки зростає потік пропаганди. Причому в стилі комюніке з "Дракона".

Приблизно так виглядає послідовність дій влади в ході битви з невидимим (фантомним) коронавірусом SARS-CoV2. 

Спочатку не спрацьовує локдаун і масковий режим (що були оголошені на пару тижнів, але розтягнулися на півтора року, і доповнені вибірковою цензурою).

Потім не спрацьовує хвалена вакцинація, і починаються каламутні пояснення про особливі штами з особливою статистикою.

При цьому не звертають увагу на найпростішу "конспірологічну" теорію, яка складається з п'яти пунктів.

1) Небезпека COVID-19 була спочатку і навмисно перебільшена на порядок (що легко перевірити, якщо порівняти апокаліптичні прогнози весни 2020 з подальшими офіційними даними, які теж завищені, але поруч не стояли з апокаліпсисом).

2) Сам збудник (SARS-CoV2) досліджувався з такими грубими порушеннями прийнятої методики, що не вселяє довіри. Можливо, "розшифрований" геном SARS-CoV2 є фантомом, а тести реагують незрозуміло на що.

3) Цим пояснюється безліч помилок при тестуванні, яке теж проводиться з грубим порушенням протоколу, через що в графу COVID-19 шляхом хибної діагностики виявився записаним, судячи зі статистики, майже весь грип та всі інші сезонні ГРВІ.

4) Цим же пояснюється вкрай низька, можливо, майже нульова ефективність вакцин (адже вакцина, розроблена проти фантома, не може запобігти реальним ГРВІ).

5) Вакцини створилися в штучно влаштованій апокаліптичній паніці, так що протоколи безпеки були порушені – і при розробці, і при виробництві. Так в масову клінічну практику потрапили непередбачувано-небезпечні продукти.

Ключова цитата пропаганди: "безсимптомні хворі становлять, за різними оцінками, до 86% всіх випадків зараження".

Але ж інфекційний хворий – це ХВОРИЙ (з симптомами). Звичайно, симптоми можуть з'являтися після деякого інкубаційного періоду, але якщо вони ВЗАГАЛІ не з'являються, то значить, людина просто ЗДОРОВА. Позитивний ПЛР-тест на щось – це НЕ ХВОРОБА.

Якщо у 86% "заражених" не виникає жодних симптомів, а та смертність, про яку офіційно говорять, обчислюється з решти 14% тих, у кого симптоми проявилися, то ми маємо справу з малонебезпечним захворюванням, як його не назви – COVID-19 або NASMORK VULGARIS.

Наші інтереси: 

Думати й аналізувати фактичний стан справ. Не вірити ковідопропаганді. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Valar morghulis :)

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Valar morghulis :)

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Буває, що людині слід потрапити до лікарні з іншим діагнозом - часто таким, що становить небезпеку для життя, - не інакше, як через ковідний бокс, де людину "обрадують", що в неї "ковід", і у кращому разі лікуватимуть "ковід", а основний діагноз сам розсмоктується. Не інакше, як дивом.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

О, так! Тепер в лікарні потрапляти стає небезпечно. Багато чула про випадки, коли людину не лікували від того, що в неї болить, а заліковували від ковіду, бо тест був позитивним. Зараз ці тести втюхують всюди. Наприклад, мені у квітні дали направлення на фізіопроцедури разом з "талончиком" на ПЛР-тест. Тобто, щоб тобі зробили фізіопроцедуру, треба здати тест! Все йде до того, що від лікарень тепер користі немає. Я так і не потрапила на фізіопроцедури, бо принципово відмовилася здавати тест.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, всі ці події спонукають людей вести здоровий спосіб життя. Звісно, людей досить чесних для цього. Бо, на сучасну медицину все меньше й меньше надій...До речі, найбільше допомогають полегшити перенесення усіх ГРВІ гра в настольний теніс та бадмінтом. Саме ці ігри найбільше сприяють зміцненню імунної та дихальної систем.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!