Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

До кінця року Нова Пошта запровадить адресну доставку у Європу

Світ:

«Нова пошта Інтернешнл» уклала партнерську угоду з міжнародним експрес-перевізником DPDgroup. За умовами угоди, компанії стануть ексклюзивними представниками одна одної. Про це повідомляє прес-служба Нової пошти.

Партнери планують запровадити спільні послуги з міжнародної доставки та обіцяють доступні ціни. Нові послуги стануть доступними вже до кінця 2017-го року.

Планується впровадити адресну доставку посилок вагою до 30 кг з України в Європу і доставку палетованих вантажів в обох напрямках. Також партнери хочуть налагодити кур’єрську доставку з країн Європи в Україну.

Інтеграція двох компаній означатиме, що замовити доставку можна буде зі зручного відділення в Україні у будь-яке відділення партнерів у Європі і навпаки.

Довідка:

DPDgroup - друга за розміром міжнародна мережа доставки посилок у Європі. Надаючи сервіс Predict, DPDgroup дозволяє споживачам відстежувати доставку в режимі реального часу.

Мережа DPDgroup входить до складу GeoPost, чий обсяг продажу в 2017 році склав €6,2 млрд. GeoPost є холдинговою компанією, що належить Le Groupe La Poste. 

Наші інтереси: 

Україна інтегрується в європейську родину держав.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи